Η Αντίπαρος εφοδιάστηκε με απινιδωτές – Τα σημεία που θα τοποθετηθούν

Πρόκειται για την εξασφάλιση μιας πολύ σημαντικής δωρεάς που προέρχεται έπειτα από παρέμβαση του Μαξίμου

by Times Newsroom

Με τρεις νέους απινιδωτές εφοδιάζεται το νησί της Αντιπάρου οι οποίοι άμεσα αναμένεται να εγκατασταθούν κατα τόπους στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απινιδωτές που θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών αποστέλλονται άμεσα στο νησί μετά από αίτημα που έφτασε στο γραφείο του διευθυντή του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδης από τον δήμαρχο του νησιού, Αναστασίου Φαρούπου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν στην περιοχή του λιμανιού, την Αγία Μαρίνα, στον δήμο του νησιού καθώς στον οικισμό του Αγίου Γεωργίου, σημεία συγκέντρωσης πλήθους κόσμου ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες.

Πρόκειται, τέλος, για την εξασφάλιση μιας πολύ σημαντικής δωρεάς που προέρχεται έπειτα από παρέμβαση του Μαξίμου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η καρδιακή ανακοπή αποτελεί τη συχνότερη αιτία θανάτου στο δυτικό κόσμο με υψηλό ποσοστό και στη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή