Η κυβέρνηση πήρε το «πράσινο φως» από την E.E. και ο Παναθηναϊκός τα «παίρνει όλα» για 49 χρόνια

Θα μεταφερθούν αυτούσια τα δικαιώματα που έχει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο και στο Βοτανικό για τα επόμενα 49 χρόνια

by Times Newsroom

Σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA, η Κυβέρνηση πήρε το «πράσινο φως» από την Ευρωπαϊκή Ένωση και με την έλευση του νέου έτους, η Βουλή θα ψηφίσει νέο νόμο σύμφωνα με τον οποίο θα μεταφερθούν αυτούσια τα δικαιώματα που έχει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο και στο Βοτανικό για τα επόμενα 49 χρόνια.

Πρόκειται για μια ιστορική είδηση για το σύλλογο των πρασίνων, καθώς πλέον θα μεταφερθούν και όλες γηπεδικές εγκαταστάσεις στον Βοτανικό, αφού θα έχει μπει και στο καθεστώς της χρησικτησίας.

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί πως η Κυβέρνηση είχε περάσει νόμο σύμφωνα με τον οποίο τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μεταφέρονταν από τη Λεωφόρο στον Βοτανικό για 15 χρόνια με τη δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 15 χρόνια.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια των πρασίνων, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την έγκριση για 49 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης.

ΠΗΓΗ: SDNA.GR 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή