Η Μαδέρα ανοίγει τα σύνορα στους εμβολιασμένους και σε όσους έχουν αναρρώσει από τον ιό

by Times Newsroom
Η Μαδέρα ανοίγει τα σύνορα στους ταξιδιώτες που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό τις τελευταίες 90 ημέρες πριν από την είσοδο.

Ο ταξιδιώτης πρέπει να έχει υποβάλει αποδεικτικό εμβολιασμού στα Αγγλικά, που θα αναφέρει το όνομα, την  ημερομηνία γέννησης, τον τύπο εμβολίου που έκανε και την ημερομηνία εμβολιασμού. Όσοι έχουν αναρρώσει από τον ιό, επίσης, χρειάζονται επίσης ιατρικό πιστοποιητικό στα Αγγλικά.

Όλοι οι άλλοι επισκέπτες πρέπει να παρουσιάσουν τεστ PCR κατά την είσοδο, το οποίο πρέπει να έχει γίνει τις τελευταίες 72 ώρες. Εναλλακτικά, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν το τεστ στο  αεροδρόμιο του Funchal, αλλά πρέπει στη συνέχεια να απομονωθούν στο ξενοδοχείο έως ότου βγει το αποτέλεσμα του τεστ. Αυτό συνήθως διαρκεί περίπου 12 ώρες. Επιπλέον, όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να εγγραφούν εκ των προτέρων στη διεύθυνση www.madeirasafe.com .

πηγή: tornosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή