Η «μαϊμού» κληρονόμος Άννα Ντέλβι έβγαλε 340.000 δολάρια πουλώντας πίνακές της

Η 31χρονη παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό

by Times Newsroom

Την ιστορία της fake κληρονόμου Άννα Ντέλβι τη γνωρίσαμε μέσα από τη μίνι σειρά του Netflix «Inventing Anna» από τη Σόντα Ράιμς. Η 31χρονη, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Άννα Σορόκιν έβγαλε 340.00 δολάρια πουλώντας πίνακες και σχέδιά της, ως επί το πλείστον με τον εαυτό της, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Τα σχέδια είναι απλές εικονογραφήσεις με μολύβι σε χαρτί, με κωμική χροιά, που αναφέρεται κυρίως στην ίδια την Ντέλβι να φοράει δημιουργίες σχεδιαστών. Μερικά από τα σχέδια είναι ψεύτικα εξώφυλλα εφημερίδων που διακωμωδούν το πρωτοσέλιδο των New York Times με τίτλο «The Delvey Crimes» ή «The Delvey Journal» με γελοιογραφίες και λεζάντες για τις δικές της ατάκες. Τα πρωτότυπα έργα της πωλήθηκαν 25.000 δολάρια και οι εκτυπώσεις τους 250 δολάρια έκαστο.

Υπενθυμίζουμε ότι παρουσιαζόταν ως χρυσή κληρονόμος αριστοκρατικής γερμανικής οικογένειας στη Νέα Υόρκη και καταδικάστηκε για απάτη και οικονομικά εγκλήματα το 2019.

Η Ντέλβι εξέτισε διετή ποινή φυλάκισης στο Ράικερς Άϊλαντ και κρατήθηκε από την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ για 17 μήνες, επειδή παρέμεινε στις ΗΠΑ χωρίς άδεια παραμονής. Τον Μάιο εγκαινίασε ατομική έκθεση έργων της με τίτλο «Allegedly», κάνοντας εικονική εμφάνιση έκπληξη από τη φυλακή. Η Ντέλβι αφέθηκε ελεύθερη τον Οκτώβριο και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Τα σχέδια είναι απλές εικονογραφήσεις με μολύβι σε χαρτί με κωμική χροιά που αναφέρεται κυρίως στην ίδια την Ντέλβι να φοράει δημιουργίες σχεδιαστών. Μερικά από τα σχέδια είναι ψεύτικα εξώφυλλα εφημερίδων που διακωμωδούν το πρωτοσέλιδο των New York Times με τίτλο «The Delvey Crimes» ή «The Delvey Journal» με γελοιογραφίες και λεζάντες για τις δικές της ατάκες.

Τον περασμένο μήνα διέθεσε προς πώληση τέσσερα πρωτότυπα έργα τέχνης και τέσσερις εκτυπώσεις πρώτης έκδοσης από τη γκαλερί τέχνης του Μπρούκλιν The Locker Room. Σύμφωνα με το Variety, οι πωλήσεις έργων τέχνης βοήθησαν τη Σορόκιν να καταβάλει εγγύηση και να πληρώσει το ενοίκιο τριών μηνών για το διαμέρισμά της στο Ιστ Βίλατζ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com