«Η Ουκρανία έχει κατασκόπους στο Κρεμλίνο»- Διοικητής Ουκρανικών Μυστικών Πληροφοριών

Μπουντάνοφ: Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν τους κατασκόπους τους στο Κρεμλίνο», γράφει το ρωσικό δημοσίευμα.

by Times Newsroom

«Η κυβέρνηση του Κιέβου δήλωσε ότι γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο Κρεμλίνο», όπως είπε ο Ουκρανός επικεφαλής των μυστικών πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, ταξίαρχος Κιρίλ Μπουντάνοφ.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι Ουκρανοί έχουν τους δικούς τους κατασκόπους στη Ρωσία, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Novyi Den»/’Νέα Ημέρα’.

«Γνωρίζουμε τα πάντα για τα οποία συζητάει το Κρεμλίνο – για σχέδια στον τομέα των καυσίμων, για όπλα και στρατιωτικές καινοτομίες. Μπορούμε να αντισταθούμε έτσι για πολύ καιρό, αρκεί να υπάρχουν κατάσκοποι. Όμως η Ουκρανία χρειάζεται υποστήριξη με τη μορφή αεράμυνας, στρατιωτικής αεροπορίας, καθώς και πυροβολικού διαμετρήματος 155 mm», δήλωσε ο επικεφαλής των πληροφοριών της Ουκρανίας.

Ο Μπουντάνοφ πρόσθεσε ότι το μέλλον της χώρας εξαρτάται άμεσα από τη γενναιοδωρία των χωρών μελών του ΝΑΤΟ.

«Η κατάσταση θα αλλάξει μετά την παράδοση των μαχητικών αεροσκαφών F-35 πέμπτης γενιάς των ΗΠΑ ως στρατιωτική βοήθεια», υποστηρίζει ο Ουκρανός αξιωματικός.

newdaynews.ru

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com