Η Polyplast Ltd προχωρά σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μειώνοντας το ενεργειακό της αποτύπωμα

by Times Newsroom

H Polyplast Ltd, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες παραγωγής πλαστικών υλών εύκαμπτης συσκευασίας επενδύει στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών net metering, μίας καινοτόμας τεχνολογίας υψηλών προδιαγραφών με σκοπό τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η ενεργειακή κρίση και η προστασία του περιβάλλοντος πρωταγωνιστούν στην επιχειρηματική agenda, η Polyplast Ltd αναλαμβάνει ενεργό δράση με πολλαπλά οφέλη τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για τους πελάτες και το περιβάλλον. Η σημαντική επένδυση με φωτοβολταϊκά τελευταίας τεχνολογίας συμβάλλει δραστικά στη σημαντική μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και επιτρέπει στην εταιρεία να διατηρήσει την τιμή των προϊόντων της σε λογικά επίπεδα απορροφώντας μέρος των αυξήσεων που προκύπτουν τόσο από τις συνεχείς ανατιμήσεις στις πρώτες και βοηθητικές ύλες, όσο και από το ραγδαία αυξανόμενο κόστος της ενέργειας.

Διατηρώντας τη δέσμευσή της στις αρχές της Βιωσιμότητας, η Polyplast Ltd ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς σε μία προσπάθεια συνεχούς εξέλιξης, προσαρμοστικότητας και ικανοποίησης των 2.500 ενεργών πελάτων της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com