Η πρώτη συναυλία του μεγάλου αφιερώματος στο Ludwig van Beethoven στο θέατρο Ολύμπια

by Times Newsroom

Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία δήμου Αθηναίων

Ludwig van Beethoven: Συμφωνία αρ. 9 σε ρε ελάσσονα, έργο 125

Κύκλος: «Ludwig van Beethoven»

Με την εμβληματική 9η Συμφωνία η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία δήμου Αθηναίων τιμούν τον Ludwig van Beethoven, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στις 20.30 στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό θέατρο «Μαρία Κάλλας», ανοίγοντας τον κύκλο συναυλιών που είναι αφιερωμένος στη σπουδαία μορφή της κλασικής μουσικής, με αφορμή την επέτειο για τα 250 χρόνια από τη γέννηση του.

Στην πρώτη συναυλία του κύκλου, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία θα παρουσιάσουν την 9η Συμφωνία, το έργο που υμνεί τις πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης, μέσα από τη μελοποίηση της περίφημης «Ωδής στη Χαρά» του Φρίντριχ Σίλλερ.

Συμμετέχουν οι κορυφαίοι σολίστ Μυρσίνη Μαργαρίτη (υψίφωνος), Ινές Ζήκου (μεσόφωνος), Αντώνης Κορωναίος (τενόρος) και Τάσος Αποστόλου (βαθύφωνος), καθώς και η Χορωδία της ΕΡΤ.

Διδασκαλία Χορωδίας δήμου Αθηναίων: Σταύρος Μπερής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Ημερομηνία: Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020
  • Ώρα: 20:30
  • Εισιτήρια: 10€, 12€, 15€, 20€, 25€, Περιορισμένης ορατότητας: 5€, Φοιτητικό, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, άνω των 65 ετών: 7€
  • Προπώληση εισιτηρίων: Ταμεία του θεάτρου: Τ. 210 3642540 & viva.gr
  • Τοποθεσία: Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας,Ακαδημίας 59, 106 79 – Αθήνα
  • Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τ. 210 3642540 & www.opanda.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή