Η ρωσική τηλεόραση λέει ότι «ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος μόλις ξεκίνησε»

«Οι Ουκρανοί ξεχύνονται στους δρόμους και υποδέχονται ενθουσιασμένοι τα στρατεύματά μας» είπε η παρουσιάστρια

by Times Newsroom

Μία απίστευτη δήλωση έκανε Ρωσίδα παρουσιάστρια στη κρατική τηλεόραση της Ρωσίας, καθώς ισχυρίστηκε ότι με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, «έχει ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος».

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η παρουσιάστρια του Rossiya 1, Olga Skabeyeva, είπε ότι «μπορεί με ασφάλεια να ονομαστεί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι απολύτως σίγουρο. Τώρα σίγουρα παλεύουμε ενάντια στις υποδομές του ΝΑΤΟ, αν όχι στο ίδιο το ΝΑΤΟ. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό». Μάλιστα, τόνισε πως η Δύση πιστεύει ότι «οι Ρώσοι πρέπει απλώς να εξαφανιστούν από προσώπου γης».

Μάλιστα, ανέφερε ότι οι Ουκρανοί ξεχύνονται στους δρόμους και υποδέχονται ενθουσιασμένοι τα ρωσικά στρατεύματα και τους αντιμετωπίζουν «σαν πραγματικούς απελευθερωτές».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αναφορές για τα εγκλήματα πολέμου που έγιναν στην Ουκρανία, – όπως τη σφαγή στη Μπούκα και τόνισε ότι για τις δολοφονίες Ουκρανών αμάχων, ευθύνονται οι Ουκρανοί στρατιώτες και όχι οι Ρώσοι.

Επίσης, όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, στη συνέχεια μίλησε η καλεσμένη Vremya Pokazhet και είπε ότι η Δύση προμηθεύει «εκατομμύρια όπλα» την Ουκρανία, επειδή πιστεύει ότι «η Ρωσία είναι μια χώρα που δεν αξίζει καν να βρίσκεται στον παγκόσμιο χάρτη και ότι όλοι οι Ρώσοι πρέπει απλώς να εξαφανιστούν από προσώπου γης».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή