Η Σάλμα Χάγιεκ ξαπλωμένη και γυμνή για να ευχαριστήσει τους followers

by Times Newsroom 1

Είθισται όταν επιτυγχάνεται ένα achievement στα social media, οι διάσημες να κάνουν ένα post και η Σάλμα Χάγιεκ ακολούθησε τον κανόνα.

Τους τελευταίους μήνες η Σάλμα Χάγιεκ έχει γίνει πιο ενεργή στο Instagram και διατηρεί πολύ πιο άμεση επαφή με τους ακόλουθούς της. Δεν ξέρουμε τι την οδηγήσε σε αυτή την αλλαγή πλεύσης, πάντως πετυχαίνει τον στόχο της. Κι αυτός είναι η αύξηση του κοινού της. Ειδικά τώρα που ετοιμάζεται να μπει στο σύμπαν της Marvel με τους Eternals.

Πρακτικές instagrammers και influencers εφάρμοσε στην τελευταία της ανάρτηση η Μεξικανή ηθοποιός. Έχοντας σπάσει το φράγμα των 12 εκατομμυρίων ακόλουθων στο Instagram, η Σάλμα Χάγιεκ-Πινό ανάρτησε μια φωτογραφία για να ενημερώσει για το επίτευγμα, αλλά και να ευχαριστήσει όσους την ακολουθούν.

Αυτό το πέτυχε ούσα ξαπλωμένη σε έναν πάγκο και γυμνή, με βελόνες να έχουν τρυπήσει το σώμα της. Προφανώς η Σάλμα περνούσε μια μέρα χαλάρωσης και έκανε τον βελονισμό της.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξη σας. Ναιιι! Με φτάσατε στα 12 εκατομμύρια ακόλουθους. Μια βελόνα υγείας και ευεξίας αντιπροσωπεύει κάθε έναν από εσάς» έγραψε στο σχόλιο της φωτογραφίας η κυρία Χάγιεκ-Πινό.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή