Η Specisoft συμμετέχει στην έκθεση BEYOND 4.0 στη Θεσσαλονίκη με θέμα την τεχνολογία και την καινοτομία

by Times Newsroom

Η Specisoft συμμετέχει στην υψηλού επιπέδου έκθεση BEYOND 4.0 στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Δ.Ε.Κ.Θ (περίπτερο 15, σταντ Β22) από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, σηματοδοτώντας ένα διεθνές γεγονός τεχνολογίας και καινοτομίας.

Ειδικότερα, η Specisoft θα παρουσιάσει τις καινοτομίες επόμενης γενιάς που εισάγει στην αγορά μέσα από τα σύγχρονα λογισμικά προγράμματα που δημιουργεί, όπως νέα αλλά και υπάρχοντα λογισμικά για επιχειρήσεις (π.χ. κλείσιμο ισολογισμών), Δήμους (π.χ Smart Cities), Δ.Ε.Υ.Α, Αναπτυξιακές ΟΤΑ και Πανεπιστήμια (π.χ Serious GamesStrategic Games). Η έκθεση συνιστά έναν ιδανικό δίαυλο επικοινωνίας του εξειδικευμένου κοινού που θα την παρακολουθήσει με εταιρίες όπως η Specisoft, που δραστηριοποιείται πάνω από 35 χρόνια στον κλάδο των τεχνολογιών. Ταυτόχρονα, η BEYOND 4.0 προσφέρει πολλαπλασιαστικό όφελος για την Θεσσαλονίκη, που μετατρέπεται σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας, αλλά και για όλη τη χώρα, καθώς συνεισφέρει εποικοδομητικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, με τη συμμετοχή των σημαντικότερων εταιριών του κλάδου. Οι εκθέτες θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και σύναψης συνεργασιών με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσω της συμμετοχής της στην έκθεση η Specisoft θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει και να ενισχύσει την παρουσία της σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη και απαιτητική αγορά που περνά στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση. Η Specisoft αφουγκράζεται τα νέα δεδομένα και αντιλαμβάνεται την ευκαιρία αξιοποίησης των τεχνολογιών της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης ώστε να προσφέρει σύγχρονες λύσεις και να συμβάλλει σε ένα βιώσιμο μέλλον με θετικό αντίκτυπο για τις κοινωνίες και τον άνθρωπο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή