Η τεχνητή νοημοσύνη έβγαλε τον Ερντογάν στην…σύνταξη – Viral οι φωτό με ψάθινο καπέλο και μπουρνούζι

Τουρκία: Την ίδια ώρα που οι δημοσκόποι δίνουν πιθανότητες στην νίκη Κιλιτσντάρογλου στις εκλογές, ήδη από την πρώτη Κυριακή, ορισμένοι έχουν βγάλει τον Ερντογάν στην...σύνταξη ήδη από τώρα, χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη.

by Times Newsroom

Οι «φωτογραφίες» του συνταξιούχου Ερντογάν τον δείχνουν να χαλαρώνει απολαμβάνοντας ένα ποτό, ντυμένος μόνο με την ρόμπα του, να παίζει τένις ή επιτραπέζια με τα εγγόνια του και να παραθερίζει με την Εμινέ στις εξοχές της Τουρκίας.

Ερντογάν

Οι εικόνες δημιουργήθηκαν από την τουρκική πλατφόρμα ντοκιμαντέρ 140journos με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και έγιναν πολύ γρήγορα «viral» στα τουρκικά social media.

Το 140journos ζήτησε από τα λογισμικά Midjourney και ChatGPT να δημιουργήσουν συνεντεύξεις και φωτογραφίες του Ερντογάν και στις δύο εκδοχές, δηλαδή αν χάσει τις εκλογές, ή αν τις κερδίσει. Στο πρώτο σενάριο, ο Ερντογάν χάνει τις εκλογές, αποσύρεται από την πολιτική και γίνεται ένας bon viveur συνταξιούχος. Στις «συνεντεύξεις» του, ο  Ερντογάν παραδέχεται μάλιστα ότι αντιμετωπίζει δυσκολία να προσαρμοστεί στη νέα ζωή, μετά από δεκαετίες στην πρώτη γραμμή της πολιτικής…

Ερντογάν

Στην «τεχνητή» συνέντευξη, ο Ερντογάν λέει ότι ασχολείται με τις βιολογικές καλλιέργειες, περνάει ποιοτικό χρόνο με τα εγγόνια του, παίζει τένις και ταξιδεύει με τη σύζυγό του. Ο Ερντογάν επικρίνει επίσης τον ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος….εξελέγη πρόεδρος της Τουρκίας.

Ερντογάν

«Κύριε Ερντογάν, πώς προσαρμοστήκατε στη σύνταξη; Ήταν δύσκολο να φύγετε από την πολιτική;», τον ρωτάνε οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος. Και εκείνος… απαντάει: «Στην αρχή, ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ στη συνταξιοδότηση μετά από μια πολυάσχολη πολιτική ζωή. Αλλά με τον καιρό, άδραξα την ευκαιρία να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, να είμαι σε επαφή με τη φύση και να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου».

Ερντογάν

«Ποια είναι η γνώμη σας για τις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης; Έχετε κάποια συμβουλή για αυτήν;», συνεχίζουν οι…δημοσιογράφοι. «Παρόλο που ο κ. Kεμάλ (Kιλιτσντάρογλου) και εγώ είχαμε διαφορετικές πολιτικές απόψεις στο παρελθόν, σήμερα υπηρετεί ως πρόεδρος της τουρκικής δημοκρατίας», απαντάει ο «ψηφιακός» Ερντογάν. «Ωστόσο, θα ήθελα να επισημάνω ότι έχω σοβαρές αμφιβολίες για τις ηγετικές του ικανότητες. Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης που θα μπορούσε να ενεργήσει σύμφωνα με τα συμφέροντα της χώρας. Αλλά στην πραγματικότητα, θα ξεχαστεί στην πολιτική μας ιστορία».

Σενάριο νο.2: Ο Ερντογάν ηγέτης του…γαλαξία

Στο δεύτερο σενάριο, που θέλει τον Ερντογάν να κερδίζει τις εκλογές, η Τουρκία μετατρέπεται σε «γαλαξιακή αυτοκρατορία». Όταν τον ρώτησαν «ποιες ήταν οι μεγαλύτερες προκλήσεις για την επίτευξη αυτού του στόχου;», ο ηγέτης του σύμπαντος : «Εργαστήκαμε ακούραστα και αποφασιστικά για να πετύχουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Ερντογάν

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις ήταν να συμβαδίσουμε με τη νέα τάξη πραγμάτων του κόσμου και του σύμπαντος και να προσαρμοζόμαστε συνεχώς, παρακολουθώντας στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Η μάχη με εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς ήταν επίσης μια σημαντική πρόκληση».

Ερντογάν

«Το νέο σας σύνθημα είναι “ειρήνη στο σπίτι, ειρήνη στο διάστημα”. Πώς σκοπεύετε να διατηρήσετε την τάξη στον γαλαξία;», είναι η επόμενη ερώτηση. «Για να διατηρήσουμε την τάξη στον γαλαξία, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης συνεργαζόμενοι με όλες τις γαλαξιακές δυνάμεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα οικοδομήσουμε παγκόσμια ειρήνη διασφαλίζοντας την ευημερία και την ειρήνη όλων των ζωντανών όντων στο σύμπαν», απαντά ο Ερντογάν.

Ερντογάν

«Πώς καταφέρατε να διατηρήσετε τη λαϊκή υποστήριξη παρά το γεγονός ότι είστε στην εξουσία για…αιώνες;», καταλήγει η viral συνέντευξη με τον fake Ερντογάν.

«Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι προφανής, έτσι δεν είναι; Χάρη στην ηγεσία και το όραμά μου, μετατρέψαμε την Τουρκία σε μια γαλαξιακή αυτοκρατορία.

Ερντογάν

Πρέπει να είσαι τυφλός για να μην δεις τα επιτεύγματά μας. Δεν είναι δύσκολο να διατηρήσεις την υποστήριξη του λαού μου, γιατί όσα καταφέραμε και πού φέραμε τη χώρα είναι μπροστά στα μάτια όλων. Αυτοί που αμφισβητούν την επιτυχία μας είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το μέλλον της χώρας και του σύμπαντος», είναι η αποστομωτική απάντηση του γαλαξιακού ηγέτη!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com