Η τραγιάσκα Τσίπρα αλά Peaky Blinder

Ενα τριήμερο στην Πόλη

by Times Newsroom

Η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα με τραγιάσκα στην Κωνσταντινούπολη ξεσήκωσε το διαδίκτυο και έπεσαν, όπως ήταν αναμενόμενο βροχή από σχόλια. Το στιγμιότυπο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί έσπευσαν να το σχολιάσουν. Κάποιος χρήστης είχε την έμπνευση να «ντύσει» τον Αλέξη Τσίπρα σε… Τόμας Σέλμπι, από τη δημοφιλή βρετανική σειρά «Peaky Blinders».

Στην ίδια φωτογραφία, εκτός του Αλέξη Τσίπρα φιγουράρουν με τραγιάσκες και οι Νίκος Παππάς, Νίκος Καρανίκας, Ευκλείδης Τσακαλώτος (by far η καλύτερη φωτό), Δημήτρης Τζανακόπουλος, Παύλος Πολάκης, ενώ ο Νίκος Βούτσης φοράει καπέλο. Χαρακτηριστικό όλων αυτών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς είναι οι τραγιάσκες.

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και ο κ. Πολάκης. «Εντάξει… κόντεψα να πνιγώ», έγραψε. Να σημειώσω επίσης ότι ο κ. Τσίπρας πέρασε ένα υπέροχο τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη.

https://twitter.com/pavpol2222/status/1501175688619040777?s=20&t=DPaShr9-r5jimea_2cYiyQ

Είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί αξιοθέατα της πόλης και να περάσει χαλαρές στιγμές μαζί με την οικογένειά του. Εξάλλου, το απόγευμα της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο στάδιο Σουκρού Σαράτσογλου και παρακολούθησε το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα με την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος, Τράμπζονσπορ, την ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Μανώλης Σιώπης και Τάσος Μπακασέτας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δείπνησε μαζί με τον Δημήτρη Πέλκα, τους γονείς του και τη σύντροφο του διεθνούς μεσοεπιθετικού, Κυβέλη Μάρδα κόρη του Δημήτρη Μάρδα, που είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και υφυπουργός Εξωτερικών. Αλλά αυτό που έμεινε από το τριήμερο Τσίπρα στην Κωνσταντινούπολη ήταν η τραγιάσκα.

Πηγή: www.in.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή