Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε μια δήλωση που θα ενθουσιάσει το κοινό της σειράς Friends

by Times Newsroom 1
Share this

Η Τζένιφερ Άνιστον ρωτήθηκε σε δύο εκπομπές για τη συνάντησή της με τους άλλους 5 και άφησε ανοιχτό ενδεχόμενο για…κάτι.

«Κάτι συζητάμε για να γίνει». Αυτή την απάντηση έδωσε η Τζένιφερ Άνιστον στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερις τη Δευτέρα, όταν ρωτήθηκε από τον Τσάρλι Πουθ που είναι φανατικός της σειράς. Το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο σόου του Στίβεν Κολμπέρ και έδωσε ακριβώς την ίδια απάντηση. Μήπως τελικά δεν είναι μια απλή πλάκα της;

Η ίδια είπε ότι δίνει αυτή την απάντηση για να αποφύγει περαιτέρω ερωτήσεις, αλλά δε φαίνεται να είναι έτσι. Η συνάντηση των 6 πρωταγωνιστών της σειράς Φιλαράκια πριν από μερικές μέρες, ίσως να έχει ένα παρασκήνιο που κάποια στιγμή μπορεί να μεταφραστεί σε…κάτι. Τι θα είναι αυτό το κάτι; Κανείς δε μπορεί να ξέρει. Μπορεί να είναι σαν αυτό που έγινε το 2016 με το αφιερωματικό σόου στον σκηνοθέτη της σειράς, όπου βρέθηκαν οι 6 τους για να μιλήσουν. Να γίνει δηλαδή ένα αντίστοιχο σόου που να μοιραστούν ιστορίες από τα γυρίσματα και να έχουν και κάποιους από τους γκεστ.

Μπορεί να είναι μια τηλεταινία. Μπορεί να είναι ένα και μόνο επεισόδιο επετειακής μορφής. Μπορεί να είναι μια ταινία, αν και κάτι τέτοιο φαίνεται πολύ απίθανο. Το βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται για reboot σειρά.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή