Η υπέροχη Μεγάλη Άμμος κοντά στο Μαρμάρι Ευβοίας

by Times Newsroom 1

Η Μεγάλη Άμμος (Χρυσή Άμμος) κοντά στο Μαρμάρι της Νότιας Εύβοιας (πηγή: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας)

Στη Νότια Εύβοια, και πιο συγκεκριμένα σε μικρή απόσταση νοτιοδυτικά από το Μαρμάρι, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία που εικονίζεται στο σποτ με το οποίο το υπουργείο Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού επιχειρούν την επανεκκίνηση της τουριστικής δραστηριότητας στη χώρα μας, που υφίσταται, όπως και άλλοι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας, τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας του κοροναϊού.

Στο φετινό σποτ για τον ελληνικό τουρισμό, όπου κυριαρχεί το μήνυμα «ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο ο ήλιος και η θάλασσα», παρουσιάζεται μία από τις υπέροχες ακρογιαλιές που στολίζουν μαζί με το νησιωτικό σύμπλεγμα των Πεταλιών το Μαρμάρι, το λιμάνι της Νότιας Εύβοιας, που συνδέεται με τη Ραφήνα.

Η παραλία αυτή είναι η Μεγάλη Άμμος (Χρυσή Άμμος), που μεταμορφώνεται κατά καιρούς, καθώς η ακτογραμμή μετακινείται ανάλογα με τη φορά του ανέμου και των κυμάτων.

Η Μεγάλη Άμμος θεωρείται ιδανική για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ (windsurfers και kitesurfers), καθώς είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένη στους ανέμους.

Υπουργείο Τουρισμού@MinTourGR

Being with the people you love, connecting with nature, feeling free. That’s Greek Summer.

Ενσωματωμένο βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή