Ian McKellen και Björn Ulvaeus: Νέο απολαυστικό βίντεο

Πλέκουν χριστουγεννιάτικα πουλόβερ

by Times Newsroom

Ο ηθοποιός Ian McKellen και ο τραγουδιστής Björn Ulvaeus των ABBA επανήλθαν με νέο βίντεο, στο οποίο αυτή την φορά… πλέκουν πουλόβερ.

Πέρσυ, οι δύο καλλιτέχνες έγιναν viral, σε βίντεο που τους έδειχνε να πλέκουν χριστουγεννιάτικα πουλόβερ με την επωνυμία των ABBA, χωρίς να μιλούν.

Φέτος ο «Γκάνταλφ» από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και ο τραγουδιστής του θρυλικού σουηδικού συγκροτήματος, συναντήθηκαν και συνεργάστηκαν σε ένα ακόμη απολαυστικό βίντεο.

Καθισμένοι στον καναπέ ενός σαλονιού, με εορταστική διάθεση πλέκουν πουλόβερ για τα Χριστούγεννα και συζητούν και για μια αφίσα των ABBA που δείχνει τον ηθοποιό στο background.

Όπως λέει ο Ian McKellen, ίσως να χρειάζεται φέτος να πλέξουν ένα «Ι» από το όνομά του, και να γίνει «ΑΒ-Ι-ΒΑ» αντί για «ΑΒΒΑ». Το βίντεο γυρίστηκε για τις ανάγκες προώθησης προϊόντων από τη σειρά του συγκροτήματος.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Πηγή:  instyle.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com