Ιμπραΐμοβιτς: Θα σταματήσω όταν δω κάποιον καλύτερο από εμένα

«Δεν γεννήθηκα για να αρέσω σε όλους»

by Times Newsroom

Οι συνεντεύξεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι ποτέ διάφορες, κάτι που αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά. Μιλώντας στην UEFA, ο Σουηδός φορ εξήγησε ότι δεν βιάζεται να σταματήσει παρότι είναι 40 ετών, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν έχω δει κάποιον καλύτερο από εμένα».

«Δεν έχει γραφτεί ακόμα το μέλλον μου, δεν κάνω σχέδια. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και μετά να το μετανιώνω γιατί θα μπορούσα να έχω συνεχίσει και δεν το έκανα.

Θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο αντέχω. Δεν έχω δει κάποιον καλύτερο από εμένα, οπότε ακόμα είμαι στο γήπεδο. Θα το καταλάβω όταν έρθει η μέρα που θα πρέπει να πω το “τέλος” και δεν θα έχω την αδρεναλίνη πλέον.

Οτιδήποτε κι αν έρχεται στη ζωή μου, χρήματα, φήμη, δόξα, οτιδήποτε, θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Δεν θα αλλάξω τώρα για κανέναν. Δεν γεννήθηκα για να κάνω προσπάθεια ν’ αρέσω σε όλους», δήλωσε ο επιθετικός της Μίλαν.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή