Ιμπραήμ Καλίν: Εξαπέλυσε νέες απειλές για τα νησιά

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να απειλήσει την Τουρκία» ανέφερε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας στo CNN Turk.

by Times Newsroom

O εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν εκτόξευσε νέες απειλές εναντίον της Ελλάδας, επιμένοντας στις αναφορές του για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, μιλώντας στο CNN Turk.

Όπως τόνισε η Τουρκία θα δώσει απαντήσεις στη βάση του νόμου και δεν παρέλειψε να απαξιώσει και πάλι την Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν έχει τη δύναμη να απειλήσει την Τουρκία.

Είπε χαρακτηριστικά: «To πιο σημαντικό θέμα είναι η στρατιωτικοποίηση των νησιών με αποστρατιωτικοποιμένο καθεστώς. Η παραβίαση των συνθηκών του 1923 και του 1949. Είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν έχει κανένα νόμιμο δικαίωμα εδώ. Στο θέμα αυτό είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις απαραίτητες απαντήσεις στη βάση του νόμου αλλά και σε άλλους τομείς.

Καταστρέψαμε την πίεση που μας άσκησαν όχι μόνο στο Αιγαίο, αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο, με τις κινήσεις που κάναμε και τη συμφωνία που κάναμε με τη Λιβύη. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να εμφανιστεί εδώ μια απειλή για την Τουρκία από τα νησιά. Οι ΗΠΑ και η Ελλάδα το γνωρίζουν πολύ καλά.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να απειλήσει την Τουρκία. Δεν έχει τέτοια δύναμη. Αν προσπαθήσει να πάρει άλλες δυνάμεις πίσω της, δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Δεν γίνεται η Ελλάδα να πάρει αποτελέσματα από εδώ».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com