ΗΠΑ: Σε φυλάκιση 60 ετών καταδικάστηκε ο Λάρι Ρέι για τη σεξουαλική εκμετάλλευση φοιτητών

«Είναι ένα τέρας», είπε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Μανχάταν – Δείτε βίντεο (προσοχή σκληρές εικόνες)

by Times Newsroom

Η αμερικανική δικαιοσύνη καταδίκασε χθες Παρασκευή (20/1) τον 63χρονο Λάρι Ρέι σε φυλάκιση 60 ετών για τη σεξουαλική εκμετάλλευση συμφοιτητών της κόρης του στο Κολλέγιο Σάρα Λόρενς της Νέας Υόρκης.

Η υπόθεση αναδείχθηκε σε πρωτοσέλιδα του αμερικανικού Τύπου κατά τη διάρκεια της δίκης του, την περασμένη άνοιξη, όταν ο Ρέι κρίθηκε ένοχος για 15 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός δικτύου σεξουαλικής εκμετάλλευσης, σεξουαλικών επιθέσεων και εξώθησης νεαρών γυναικών στην πορνεία.

«Ο Λάρι Ρέι είναι ένα τέρας», τόνισε ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Μανχάταν Ντέμιαν Ουίλιαμς. Από το 2010, «επί χρόνια έλεγχε τις συνειδήσεις και τα σώματα των θυμάτων του, αποκομίζοντας εκατομμύρια δολάρια», είπε μεταξύ άλλων στην αγόρευσή τουΓια «σαδισμό» μιας «σατανικής ιδιοφυίας» έκανε λόγο ο δικαστής Λιούις Λίμαν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Ρέι προσέγγιζε συμφοιτητές (σ.σ. άνδρες και γυναίκες) της κόρης του στο Κολλέγιο Σάρα Λόρενς σκοπεύοντας να κερδίσει σταδιακά την εμπιστοσύνη τους. Όταν το κατάφερνε, άρχιζε να τους χειραγωγεί, να τους εκμεταλλεύεται σεξουαλικά, να τους εξωθεί στην πορνεία και να εκβιάζει τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειές τους για να αποκομίζει τεράστια χρηματικά ποσά.

Η Κλόντια Ντρούρι κατήγγειλε τον Ρέι για εξώθηση στην πορνεία, ξυλοδαρμούς και εκβιασμούς. Περιγράφοντας ένα περιστατικό, ανέφερε: «Με έγδυσε, με έδεσε σε μια καρέκλα και με έπνιγε με μια πλαστική σακούλα μέχρι να τον ικετεύσω για τη ζωή μου».

Ένα άλλο θύμα του, ο Ντάνιελ Λεβίν είπε ότι ο Ρέι βασάνιζε τον ίδιο και φίλους του, περιγράφοντας σαδιστικές επιθέσεις με αιχμηρά αντικείμενα και σεξουαλικά βοηθήματα.

Τον Απρίλιο του 2019, κατόπιν έρευνας του περιοδικού The Cut, αποκαλύφθηκε η δράση του Λάρι Ρέι και οι καταγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η συγκατηγορούμενη του Ρέι, η 31χρονη Ιζαμπέλα Πόλοκ – πρώην φοιτήτρια στο Κολλέγιο Σάρα Λόρενς, η οποία έχει παραδεχθεί την ενοχή της – αναμένεται να μάθει τον Φεβρουάριο την ποινή της.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή