ΗΠΑ: Σφοδρό κύμα καύσωνα στα νοτιοδυτικά, ως τους 42 βαθμούς η θερμοκρασία

Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν εκτοξεύσει τη ζήτηση για ηλεκτρική ενέργεια στα ύψη στα νοτιοδυτικά και το Τέξας. Το Χιούστον άνοιξε κέντρα ψύξης για τους κατοίκους που δεν μπορούσαν να νικήσουν τη ζέστη στο σπίτι.

by Times Newsroom

Οι υψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ συνεχίζουν στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ μέσω της κοιλάδας του Μισισιπή, αυξάνοντας τη ζήτηση ενέργειας το Σαββατοκύριακο καθώς οι άνθρωποι στρέφονται στα κλιματιστικά για να δροσιστούν, με την πρόβλεψη της ζέστης να εξαπλωθεί στο Σικάγο και τις Μεγάλες Λίμνες στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Στις δυτικές ΗΠΑ, 27 ημερήσια υψηλά ρεκόρ σημειώθηκαν το Σάββατο, με πολλά από αυτά στο Τέξας. Η ζέστη θα συνεχιστεί σε μεγάλο μέρος αυτής της περιοχής την Κυριακή καθώς εξαπλώνεται ανατολικά και βόρεια μέχρι την κοιλάδα του Μισισιπή προς τις Μεγάλες Λίμνες τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν εκτοξεύσει τη ζήτηση για ηλεκτρική ενέργεια στα ύψη στα νοτιοδυτικά και το Τέξας. Το Χιούστον άνοιξε κέντρα ψύξης για τους κατοίκους που δεν μπορούσαν να νικήσουν τη ζέστη στο σπίτι. Οι προειδοποιήσεις για τη ζέστη και οι προειδοποιήσεις για υπερβολική ζέστη εκτείνονται από την Καλιφόρνια έως το Τενεσί.

Η θερμοκρασία στο Λας Βέγκας έφτασε τους 109 βαθμούς Φαρενάιτ (42 βαθμοί Κελσίου) για δεύτερη μέρα το Σάββατο, σημειώνοντας ρεκόρ για την ημερομηνία που ορίστηκε το 1940 και ξανά το 1956, ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι μετρήσεις προβλέπεται να φτάσουν τους 106 βαθμούς Φαρενάιτ (41 βαθμοί Κελσίου) την Κυριακή.

Πηγή: Bloomberg

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com