ΗΠΑ: Ξέχασαν το μωρό στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα και έπαθε καρδιακή ανακοπή

Το βρέφος ήταν μόλις 3 μηνών

by Times Newsroom

Θλίψη προκαλεί η είδηση που έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ακόμα ένα βρέφος τριών μηνών πέθανε από θερμοπληξία αφού οι γονείς του το ξέχασαν μέσα στο αμάξι. Από την αρχή του έτους έχουν μετρηθεί 14 αντίστοιχες περιπτώσεις στις ΗΠΑ, με το συγκεκριμένο μωρό να είναι το 15 που χάνει τη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο. Ο μικρούλης Άαρον, μόλις 3 μηνών, ζούσε στην Ουάσιγκτον μαζί με τους γονείς του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ΕΡΤ, οι διασώστες δέχθηκαν κλήση για να πάνε σε ένα σπίτι στο οποίο υπήρχε μωρό το οποίο δεν αντιδρούσε στα ερεθίσματα των γονιών. Εκεί, οι διασώστες διέγνωσαν πως το παιδί είχε πάθει καρδιακή ανακοπή. Οι γονείς ενημέρωσαν πως είχαν αφήσει το μωρό τους για άγνωστο πόσες ώρες, μέσα στο αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί πως στην Ουάσιγκτον, τις τελευταίες ημέρες επικρατούν θερμοκρασίες άνω των 35 βαθμών Κελσίου με αποτέλεσμα το παιδί να μην μπορέσει να επιζήσει μέσα στο αυτοκίνητο και τις θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν εντός αυτού.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com