Ιράν: Επίσημο βίντεο από το ρεσάλτο στα ελληνικά πλοία – Ποιος είναι ο κλέφτης; αναρωτιέται ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ

«Το να παίρνεις πίσω κλεμμένη περιουσία δεν αποκαλείται κλοπή» δηλώνει ο ανώτατος ηγέτης της χώρας

by Times Newsroom

Βίντεο από την επιχείρηση της βίαιης κατάληψης των δύο ελληνικών τάνκερ δόθηκε στη δημοσιότητα από την πλευρά του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Χαμενεΐ και μάλιστα σε ανάρτηση στο Twitter υπάρχει η επισήμανση ότι «έκλεψαν το πετρέλαιο του Ιράν ανοικτά των ακτών της Ελλάδας και μετά γενναίοι Ιρανοί απάντησαν και κατέσχεσαν τα πετρελαιοφόρα του εχθρού».

Ο αγιατολάχ Χαμενεΐ παραδέχθηκε ότι το Ιράν κατάσχεσε το πετρέλαιο από τα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια που κατέλαβαν οι Φρουροί της Επανάστασης στον Περσικό Κόλπο στις 27 Μαϊου.

«Ποιος είναι ο κλέφτης; Εσείς, που κλέψατε το πετρέλαιό μας, ή εμείς που το πήραμε πίσω»;είναι ένα ακόμη αντιφατικό μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο. Μάλιστα ο Χαμενεϊ στη διάρκεια ομιλίας του με αφορμή την επέτειο του θανάτου του ιδρυτή της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Αγιατολάχ Χομεϊνί, επέμεινε:

«Ποιος είναι ο πειρατής; Το να παίρνεις πίσω κλεμμένη περιουσία δεν αποκαλείται κλοπή».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com