Ισχυρή έκρηξη στη γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με την Κριμαία

Το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti μετέδωσε ότι όλη η κυκλοφορία μέσω της γέφυρας της Κριμαίας διακόπηκε το πρωί του Σαββάτου, αφού φέρεται να έπιασε φωτιά ένα βυτιοφόρο.

by Times Newsroom

Ο Όλεγκ Κριούτσκοφ, σύμβουλος του αρχηγού της ρωσικής κυβέρνησης στην Κριμαία, δήλωσε σε ανάρτησή του στο Telegram ότι η φωτιά προκλήθηκε από έκρηξη δεξαμενόπλοιου καυσίμων. Τόνισε ότι τα τόξα στήριξης της γέφυρας φέρονται να είναι άθικτα.

Χρήστες του Διαδικτύου που βρέθηκαν κοντά σημείο της πυρκαγιάς μοιράστηκαν πλάνα που δείχνουν ένα βυτιοφόρο τρένο να φλέγεται. Ενώ η φωτιά καίει στις γραμμές του τρένου πάνω γέφυρα, ένα μεγάλο τμήμα των αυτοκινητολωρίδων της γέφυρας φαίνεται να έχει καταρρεύσει.

Η γέφυρα κατασκευάστηκε μετά την προσάρτηση της Ρωσίας με μεγάλα έξοδα και άνοιξε για επιβατικά οχήματα τον Μάιο του 2018. Είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις υποδομής της Μόσχας στην κατεχόμενη χερσόνησο. Δεν είναι γνωστό εάν η έκρηξη σχετίζεται με την ουκρανική στρατιωτική δραστηριότητα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com