«Ιστορίες πίσω από τις ιστορίες» Διαδικτυακά εργαστήρια αφήγησης από το ΠΙΟΠ

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει διαδικτυακά εργαστήρια αφήγησης για ενήλικες, με την αφηγήτρια και συγγραφέα Παρασκευή Γεροκώστα.

Συγκεκριμένα:

– Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου (ώρες 11:00-13:00) θα πραγματοποιηθεί το εργαστήρι με τίτλο «Φθινοπωρινές αφηγήσεις». Με αφορμή μικρές, τρυφερές, αστείες και σουρεαλιστικές ιστορίες της λογοτεχνίας για το φθινόπωρο, οι συμμετέχοντες μυούνται σε βασικές τεχνικές αφήγησης.

– Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου (ώρες 11:00-13:00) θα πραγματοποιηθεί το εργαστήρι με τίτλο «Μικρο-αφηγήσεις». Οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με δείγματα ενός ιδιαίτερου λογοτεχνικού είδους, αλλά και με τους τρόπους επικοινωνίας και αφήγησής του.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση Tourvav@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τον τίτλο του εργαστηρίου που επιθυμείτε. Οι 25 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στη διαδικτυακή δράση.

ΠΙΟΠ  Βιβλιοθήκη
Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com