Ιταλία: Φθίνουν οι κινητοποιήσεις των επικριτών του πράσινου πάσου στους σιδηροδρομικούς σταθμούς

Στην Ιταλία οι σημερινές κινητοποιήσεις των επικριτών του πράσινου πάσου, σε πενήντα τέσσερις σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας, εξελίσσονται σε αποτυχία.

by Times Newsroom 1

Από τις δυο και μισή το απόγευμα, τοπική ώρα, μόνον λίγες δεκάδες άνθρωποι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τους σταθμούς.

Στη Νάπολη, στην πλατεία Γκαριμπάλντι, όπου βρίσκεται ο κεντρικός σταθμός, παρουσιάσθηκαν μόνον δυο άνδρες με μαύρο μπλουζάκι και ιταλικές σημαίες στο χέρι και επανέλαβαν, επί μία περίπου ώρα, το σύνθημα «no green pass».

Στο κεντρικό σταθμό της Ρώμης, Τέρμινι, δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα, ενώ στην Φλωρεντία οι διαδηλωτές δεν ξεπέρασαν τους 20 και στην Μπολόνια τους 15.

Σε καμία πόλη, δεν υπήρξε διακοπή στην ομαλή κίνηση των τραίνων, κάτι που είχαν θέσει ως κύριο στόχο τους, όσοι οργάνωσαν την κινητοποίηση, μέσω διαδικτύου.

Όπως υπογραμμίζουν πολλοί σχολιαστές, η ιδιαίτερα περιορισμένη αυτή συμμετοχή οφείλεται, πιθανότατα, και στην ιδιαίτερα αυξημένη παρουσία της αστυνομίας, σε όλους τους κύριους σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή