Ιταλία-κορωνοϊός: To ΥΠΕΞ συμβουλεύει τους πολίτες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό να διαθέτουν ασφάλεια για τυχόν προβλήματα υγείας

by Times Newsroom 1

Mε ανακοίνωσή του, το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται στα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λαμβάνουν οι πολίτες της χώρας, οι οποίοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό, λόγω της πανδημίας κορωνοϊού.

«Πρέπει να προγραμματίζεται με μέγιστη προσοχή κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού, προβλέποντας και το ενδεχόμενο να καταστεί αναγκαίο να περάσει κάποιος μια επιπλέον περίοδο στο εξωτερικό, αλλά και να ενεργοποιήσει ασφάλεια, η οποία να καλύπτει και τους κινδύνους που συνδέονται με τον κορωνοϊό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι «κάθε μετακίνηση την περίοδο αυτή μπορεί να επιφέρει κίνδυνο υγειονομικού χαρακτήρα» και ότι «όσοι ταξιδεύουν πρέπει λαμβάνουν υπόψη ότι το τεστ για την ανίχνευση της covid 19 πριν επιστρέψουν στην Ιταλία μπορεί να προκύψει θετικό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή