Ιταλία: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Νταβίντ Σασόλι την Πέμπτη

Την Παρασκευή η νεκρώσιμος ακολουθία

by Times Newsroom

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Sala della Promoteca (Αίθουσα Προτομών) του Καπιτωλίου της Ρώμης θα εκτεθεί η σορός του Νταβίντ Σασόλι, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, από τις 10.00 έως τις 18.00, αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπός του, Ρομπέρο Κουίλο, προσθέτοντας ότι η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 12.00 στην εκκλησία Santa Maria degli Angeli στην Piazza della Repubblica της ιταλικής πρωωτεύουσας.

Ο Νταβίντ Σασόλι, που πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στα 65 του χρόνια, ήταν από το 2019 ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αξίωμα που κατέλαβε ο πρώην δημοσιογράφος, έχοντας κατέβει στην πολιτική δέκα χρόνια νωρίτερα με τα χρώματα της ιταλικής κεντροαριστεράς.

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Σασόλι έστειλε σύσσωμη η ηγεσία της ΕΕπολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί και αξιωματούχοι, καθώς και η πολιτική ηγεσίας της χώρας μας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com