Κ. Σακελλαροπούλου: Με την επίσκεψη στη Σταυρούπολη Ξάνθης ολοκληρώθηκε η περιοδεία της

Ήταν η δεύτερη επίσκεψη στην Σταυρούπολη μετά την εκλογή της στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

by Times Newsroom

Με την επίσκεψη στην Σταυρούπολη Ξάνθης, τον τόπο καταγωγής της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ολοκλήρωσε την τετραήμερη περιοδεία της στη Θράκη.

Στην κεντρική πλατεία Σταυρούπολης την υποδέχτηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ξάνθης Απόστολος Ελευθεριάδης και Μανώλης Φανουράκης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αναστάσιος Συμεωνίδης, ο ιερέας πατήρ Παναγιώτης με την πρεσβυτέρα Αθανασία και κάτοικοι, οι οποίοι της πρόσφεραν ανθοδέσμη, αντάλλαξαν ευχές και φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάθισε σε καφέ, στην πλατεία, μαζί με τους εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης και κατοίκους, ενώ αργότερα γευμάτισε σε γειτονική ταβέρνα και στο γεύμα παρακάθισε και ο μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων.

Μετά το μεσημέρι περπάτησε μια απόσταση 1.500 μέτρων μέχρι τη γέφυρα του ποταμού Νέστου και μετέβη στον εγκαταλειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό της Σταυρούπολης, μία περιοχή γεμάτη μνήμες από τα παιδικά της χρόνια, καθώς εκεί κοντά υπήρχε το μαγαζί του παππού της.

Στη διάρκεια της επιστροφής πέρασε έξω από το Κέντρο Υγείας και το Πυροσβεστικό κλιμάκιο όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό.

Ήταν η δεύτερη επίσκεψη στην Σταυρούπολη μετά την εκλογή της στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή