Και τρίτος Ρώσος στρατηγός νεκρός

Τι δείχνουν για την Ρωσική επίθεση οι θάνατοί τους

by Times Newsroom

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι και τρίτος Ρώσος υποστρατηγός, ο  Αντρέι Κολέσνικοφ, σκοτώθηκε σε μάχες στην Ουκρανία.

Οι δυτικοί εκτιμούν πως χουν αναπτυχθεί περίπου 20 Ρώσοι υποστράτηγοι στην Ουκρανία

Αυτό θα μπορούσε, σύμφωνα με αξιωματούχο, να σημαίνει ότι τα ρωσικά στρατεύματα στην πρώτη γραμμή «δεν είναι σε θέση να λάβουν αποφάσεις από μόνα τους, δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης ή φοβούνται να προχωρήσουν, οπότε περισσότεροι ανώτεροι αξιωματικοί έρχονται μπροστά για να ηγηθούν στο μέτωπο»,».

Ο Κολέσνικοφ ήταν ο διοικητής του 29ου Στρατού Συνδυασμένων Όπλων της Ρωσίας.

Ο θάνατός του έρχεται τέσσερις ημέρες μετά τη δολοφονία του υποστράτηγου Βιτάλι Γκερασίμοφ, 45 ετών, υποδιοικητή του 41ης στρατιάς της Ρωσίας.

Ο Γκερασίμοφ,  συμμετείχε στον δεύτερο πόλεμο κατά της Τσετσενίας, στη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία και στην επίθεση για την προσάρτηση της Κριμαίας,και ειχε τιμηθεί με  μετάλλια .

Σύμφωνα με αναφορές, ήταν γιος του Βάλερι Γκερασίμοφ του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υποστράτηγος Αντρέι Σουχοβέτσκι, 47 ετών, αναπληρωτής διοικητής της 41ης Στρατιάς  , σκοτώθηκε επίσης

Ο Σουχοβέτσκι πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή κοντά στη Μαριούπολη,  έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο συμπολεμιστής του Σεργκέι Τσίπιλεφ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή