Κάμερον Ντίαζ: Εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική και το Χόλυγουντ

Η Κάμερον Ντίαζ φέρεται να αποσύρεται οριστικά από την υποκριτική μετά το τέλος της ταινίας του Netflix «Back in Action» με τον Τζέιμι Φοξ, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στο μεγάλωμα της 3χρονης κόρης, Ράντιξ.

by Times Newsroom

«Αυτά τα συνεχόμενα 10ωρα στα γυρίσματα ήταν πολλά για εκείνη και δεν θέλει να είναι μακριά από τη Ράντιξ», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στη Daily Mail. «Η Κάμερον αγαπάει τον ρόλο της μαμάς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο».

Ενώ ο σύζυγος της Ντίαζ, Μπένζι Μάντεν, στηρίζει την καριέρα της στην υποκριτική δεν ισχύει το ίδιο για εκείνη καθώς τα πολύωρα γυρίσματα «την έχουν κουράσει πολύ».

«Παρόλο που έβλεπε την οικογένειά της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, δεν είναι το ίδιο», υποστήριξε η ίδια πηγή.

Η Ντίαζ, 50 ετών, και ο Μάντεν, 44 ετών, παντρεύτηκαν το 2015 και υποδέχτηκαν την Ράντιξ το 2019.
Ένα χρόνο πριν γεννηθεί το παιδί τους, η Ντίαζ είχε πει ότι θα αποσυρθεί από την υποκριτική.

Αλλά η ηθοποιός εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν έκανε την επιστροφή της στην υποκριτική για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον 55χρονο Φοξ στην επερχόμενη κωμωδία δράσης του Netflix, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή