Κάντε την φωτογραφία σας επαγγελματική

by Times Newsroom
Share this

Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολο, να βελτιώσετε την φωτογραφία που έχετε είτε από το κινητό σας, είτε από την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας και να δώσετε έναν επαγγελματικό αέρα. Πόσες φορές δεν χρειαστήκατε μια ωραία φωτογραφία, για την επαγγελματική μας κάρτα, το βιογραφικό σας σημείωμα ή ακόμα και για μια πετυχημένη ανάρτηση στον λογαριασμό σας στα social media;

Έχετε μια πολύ ωραία φωτογραφία αλλά:

  • Χρειάζεται κάποιες βελτιώσεις;

  • Θέλετε να τελειοποιήσετε την φωτεινότητα;

  • Να αφαιρέσετε ορισμένα ανεπιθύμητα σημάδια του προσώπου;

  • Να αφαιρέσετε κάποιον ή κάτι που βρίσκεται στο φόντο και σας χαλάει όλη την φωτογραφία;

Απλά, μπείτε στην ειδική φόρμα του The Unique Factory, ανεβάστε την φωτογραφία σας και οι ειδικοί στην επεξεργασία φωτογραφίας θα αναλάβουν τα υπόλοιπα. Μέσα σε 24 ώρες θα σας στείλουν το αποτέλεσμα της επεξεργασίας με υδατογράφημα.

Η επεξεργασία δεν γίνεται αυτοματοποιημένα από κάποιο λογισμικό, αλλά από πραγματικούς επαγγελματίες στην επεξεργασία ψηφιακής φωτογραφίας.

Στην περίπτωση που σας αρέσει το αποτέλεσμα που θα λάβετε, μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά του, ειδάλλως απλά αγνοείται το μήνυμα ή τους ενημερώνεται για κάτι πιο συγκεκριμένο.

Δείτε ενδεικτικά (πριν και μετά) από την ειδική επεξεργασία. Ως γνωστόν, η ανάλυση από τις περισσότερες κάμερες κινητών τηλεφώνων ή από χαμηλού κόστους φωτογραφικές μηχανές, δεν μπορούν ακόμα να δώσουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν ως έναν βαθμό (σε σχέση με τα pixels) και με αυτόν τον τρόπο να μην χάσουμε μια ωραία στιγμή που αποθανατίσαμε με την συσκευή μας.

Ακόμα και στην περίπτωση που έχετε μια παλιά φωτογραφία που είναι φθαρμένη και ταλαιπωρημένη, η ομάδα του The Unique Factory μπορεί να κάνει θαύματα. Στο ερώτημα, πώς να φτιάξω την παλιά μου φωτογραφία, απλά φωτογραφήστε τη ή σαρώστε τη στο scanner του υπολογιστή σας και ανεβάστε τη στην ειδική φόρμα. Δείτε ενδεικτικό παράδειγμα (πριν και μετά):

Δοκιμάστε εντελώς δωρεάν να βελτιώσετε την φωτογραφία σας. Δείτε το αποτέλεσμα της επεξεργασίας και αποφασίστε αργότερα αν θέλετε να προχωρήσετε στην αγορά της ή όχι.

Για λόγους διασφάλισης προσωπικών δεδομένων το TheUniqueFactory.com δεν κρατά για παραπάνω από 15 ημέρες τις φωτογραφίες στο σύστημά της, καθώς και το αποτέλεσμα της επεξεργασιών. Γι’ αυτόν τον λόγο, σε περίπτωση που σας αρέσει το αποτέλεσμα, παρακαλείστε να ενημερώνεται εγκαίρως για την παραλαβή τους, σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να ξανανεβάσετε στην ειδική φόρμα την φωτογραφία που είναι προς επεξεργασία. Το TheUniqueFactory.com δεν αναλαμβάνει φωτογραφίσεις, εκτυπώσεις ή διαφημιστικά projects, είναι αποκλειστικά ένα κέντρο επεξεργασίας ψηφιακής φωτογραφίας. Εκτός από ιδιώτες και ερασιτέχνες φωτογράφους, συνεργάζεται επιτυχώς εδώ και χρόνια με καταστήματα φωτογραφίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή