«Καρατομήσεις» στην Πλεύση Ελευθερίας: Καταγγελίες από πρώην υποψηφίους που βγήκαν πρώτοι αλλά μένουν εκτός Βουλής

Το «ανακάτεμα» στη λίστα υποψηφίων προκάλεσε αντιδράσεις

by Times Newsroom

Αντιδράσεις προκαλούν στους υποψηφίους της Πλεύσης Ελευθερίας οι νέες λίστες της Πλεύσης Ελευθερίας που οριστικοποιήθηκαν την Πέμπτη στον Άρειο Πάγο.

Δύο από τις υποψήφιες που συστρατεύτηκαν με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και βρέθηκαν πρώτες στις εκλογικές τους περιφέρειες, παραμερίστηκαν από τις λίστες χάνοντας κάθε ελπίδα να μπουν στην επόμενη Βουλή.

Πρόκειται για την πρώτη του κόμματος σε σταυρούς στην Β’ Πειραιά, Μαργαρίτα Καζάκου, η οποία σε ανάρτησή της, αναφέρει: «Αυτοί είναι οι νικητές της Β’ Πειραιά γιατί αυτούς τίμησε ο λαός με την ψήφο του και όχι αυτοί που «φυτεύτηκαν» με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής».

Αντίστοιχα, η Όλγα Δάλλα, που πρώτευσε στο ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα της Αθήνας, αναφέρει σε ανάρτησή της «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους», ενώ μετά από ερώτηση που της απευθύνθηκε στα σχόλια της ανάρτησής της, ανέφερε: «Πέταξε έξω τους πρώτους και έβαλε σε εκλόγιμες θέσεις το παρεάκι της».

Τη θέση της Όλγας Δάλλα στο Νότιο Τομέα φέρεται να έχει πάρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός ψηφοδελτίων έχει τεθεί και η υποψήφια που πρώτευσε με το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας, πιάστηκε όμως «αδιάβαστη» σε τηλεοπτική εκπομπή.

Την απόσυρσή της από τα ψηφοδέλτια της Ζωής Κωνσταντοπούλου δήλωσε με τη σειρά της το απόγευμα της Παρασκευής και η υποψήφια που ήρθε πρώτη σε σταυρούς στον Βόρειο Τομέα, η οποία στη λίστα που δόθηκε στον Άρειο Πάγο βρέθηκε στην… 9η θέση. Η Χρύσα Διαμαντοπούλου, σε ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά «Από πρώτη στον Β1 Τομέα όμως, με συνοπτικές διαδικασίες και εκκαθαρίσεις, βρέθηκα σήμερα να είμαι στην 9η θέση στις νέες λίστες του κόμματος. Η ψήφος μας στα σκουπίδια λοιπόν. Υπήρξα απλώς ένα “δόλωμα” για αυτούς. ΟΧΙ. Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com