Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: Το παιδί είναι άπειρο, έκαψε γέφυρες με την λογική

«Δεν αρκεί να είναι πρώτος ο Μητσοτάκης στις εκλογές, πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος αλλιώς θα μπούμε σε περιπέτειες»

by Times Newsroom

Είναι τρελά αυτά που λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά.

«Λέει “ελάτε να ψηφίσουμε και θα δούμε μετά ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός“. Αυτά που λέει δείχνουν αδυναμία επιχειρημάτων και αδυναμία πίστης στον εαυτό του» σχολίασε και προέβλεψε ότι το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές θα βρεθεί με μονοψήφιο ποσοστό.

Μιλώντας για τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε: «Το παιδί είναι άπειρο. Έκαψε γέφυρες με τη λογική».

Συνέχισε λέγοντας ότι «δεν αρκεί να είναι πρώτος ο Μητσοτάκης, πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Να λειτουργήσει με τη λογική και όχι με το θυμικό. Αν δεν είναι ισχυρός ο Μητσοτάκης, θα μπούμε σε περιπέτειες».

Τέλος προέβλεψε ότι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάνω από 5 μονάδες από την πρώτη Κυριακή, ενώ τη δεύτερη Κυριακή η πόλωση θα είναι τέτοια που στη Βουλή θα μπουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

Μιλώντας για τον εαυτό του ο Γιώργος Καραζαφέρης είπε ότι ούτε του έχει γίνει πρόταση από κανέναν, ούτε ο ίδιος ζήτησε τίποτα: «Θα είμαι παρατηρητής, έχω αποδεσμευθεί από τις κομματικές δουλείες» είπε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή