Καστανίδης για ΚΙΝΑΛ στα Παραπολιτικά 90,1: Δεν είναι σωστό το να βαφτίζουμε ένα μητρώο φίλων μητρώο μελών

«Δεν έχω άλλα μέσα στον αγώνα που δίνω, έχω τα ιδέες μου τις προτάσεις μου, την αγάπη μου για το χώρο και την αγάπη μου για την πατρίδα μου»

by Times Newsroom 1

Ο βουλευτής και υποψήφιος αρχηγός του Κινήματος Αλλαγής Χάρης Καστανίδης, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 Fm και στην εκπομπή «Μέχρι τέλους» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο.

Ειδικότερα, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής και με αφορμή την ένταση που επικράτησε στην Κεντρική Επιτροπή την Παρασκευή, ανέφερε ότι είναι μία ημέρα «που θέλει να την ξεχάσει», ρίχνοντας «καρφιά» και για το μητρώο μελών και φίλων του κόμματος.

Ακόμη, ο κ.Καστανίδης αναφορικά με τους πιθανούς συμμαχικούς συσχετισμούς σε έναν ενδεχόμενο δεύτερο γύρο των εκλογών, τονίζει ότι ο ίδιος δίνει τον αγώνα του «με τις ιδέες μου και τους φίλους και τους ανθρώπους που με στηρίζουν».

Για το μητρώο μελών

«Πυρά» εκτόξευσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ για το μητρώο μελών του κόμματος, καθώς όπως τόνισε «μητρώο μελών ενός κόμματος με 8% που είναι κοντά 140.000 χιλιάδες άνθρωποι σας φαίνεται ότι είναι λογικό όταν είναι περισσότεροι από όσα μαζί όλα τα κόμματα συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης έχουνε; Οι 140.000 άνθρωποι είναι φίλοι, είναι ένας πολύ χρήσιμος κατάλογος φίλων αλλά δεν είναι μελών όπως απαιτεί το καταστατικό για να υπογράφουν. Το να βαφτίζεις ένα μητρώο φίλων μητρώο μελών και μάλιστα χωρίς να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι όπως απαιτεί το καταστατικό, δεν είναι σωστό. Θα έπρεπε κανείς να το αποφύγει».

Με αφορμή την ένταση που επικράτησε στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ

«Θέλω να προσπεράσω τη χθεσινή μέρα και να σας διαβεβαιώσω ότι θέλω και να την ξεχάσω. Θέλω να υπενθυμίσω κάτι σε όλους, στην πολιτική ζωή υπάρχουν και νίκες και ήττες, ο άνθρωπος πρέπει να είναι προετοιμασμένος και τις νίκες και τις ήττες να τις αποδέχεται με προσωπική ευπρέπεια και πολιτική αξιοπρέπεια», δήλωσε συγκεκριμένα.

Οι πιθανές συμμαχίες στο δεύτερο γύρο

Αναφορικά με το πως προσέρχεται ο ίδιος σε αυτήν την εσωκομματική διαδικασία, αναφέρει ότι τα μόνα μέσα στον αγώνα του είναι οι ιδέες του και οι προτάσεις του και όχι οι συμμαχίες. «Προσέρχομαι και στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο με τις ιδέες μου και τους φίλους και τους ανθρώπους που με στηρίζουν. Δεν έχω άλλα μέσα στον αγώνα που δίνω, έχω τα ιδέες μου τις προτάσεις μου, την αγάπη μου για το χώρο και την αγάπη μου για την πατρίδα μου, θα κάνω πολύ συγκεκριμένες προτάσεις συνεπώς με αυτά τα χαρακτηριστικά θα προσέλθω. Δεν είναι θέμα συμμαχιών. Ούτε θα αποδεχτώ εφόσον είμαι στο δεύτερο γύρο, αλλά ούτε και θα προτείνω οποιαδήποτε σκέψη για να καθοδηγήσω τον κόσμο. Οι πολίτες μπορεί να ψηφίσουν εσάς γιατί έχουν προσωπική σχέση εμπιστοσύνης αλλά αν τους πείτε ψηφίστε έναν άλλον δεν σημαίνει ότι έχουν σχέση εμπιστοσύνης και με τον άλλο, έχουν κριτήριο για να κρίνουν».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή