Καταγγελία για δωροδοκία στις φυλακές Κορυδαλλού

by Times Newsroom
Share this

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ:

  1. κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου,
  2. κ. Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά,
  3. κ. Υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη,
  4. Διευθυντή υπηρεσίας εξωτερικήςφρούρησης
  5. Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΑΤΑ

ΓΚΟΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Β, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΟΔΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ 3-5

Με την παρούσα ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον Διοικητή της εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού, ΓΚΟΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, αστυνόμο β, για ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ και για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ κατά εξακολούθηση. Ειδικότερα ο ΓΚΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ που είναι υπεύθυνος για την σύνταξη και έκδοση των υπηρεσιών των υπάλληλων εξωτερικής φρούρησης καταστήματος Κορυδαλλού κατά παράβαση του νόμου αλλά και του ΠΔ 215 που διέπει την υπηρεσία εξωτερικής φρουράς, εν πληρη γνωσει του κάνει τα ακόλουθα:

Διαθέτει σε υπηρεσία τον εξωτερικό φρουρό ΒΑΤΣΙΝΕΑ ΑΝΔΡΕΑ σε καθήκοντα της κεντρικής πύλης του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού με ΕΙΔΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ  κατά ΠΑΡΑΒΑΣΗ του ΠΔ 215  που προβλέπει ΕΝΑΛΑΣΟΜΕΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ  8ΩΡΕΣ ΜΕ 24ΩΡΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . Συγκεκριμένα τον διαθέτει ΜΟΝΙΜΑ σε απογευματινή εργασία στην κεντρική πύλη των φυλακών Κορυδαλλού και το χορηγει ΠΑΝΤΟΤΕ ΡΕΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ την στιγμή που στην πλειοψηφία των υπολοίπων υπάλληλων ΔΕΝ δίνει σχεδόν πότε ρεπό επικαλουμένος τις υπηρεσιακές ανάγκες. Ειδικότερα ο “κυριος” ΓΚΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ που είναι είναι στην υπηρεσία εξωτερικής φρουράς σχεδόν οκτώ μήνες έχει χορηγήσει 3-4 ρεπό στους υπολοίπους συναδέλφους ενώ ο “κύριος” ΒΑΤΣΙΝΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εργάζεται σε ειδικό ΩΡΑΡΙΟ(ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ) λαμβάνει ρεπό ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Όμως αυτό δεν είναι το χειρότερο που πράττει ο “Εξαίρετος” κ. ΓΚΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. Και αυτό γιατί ο υπάλληλος που ευεργετεί με ΕΙΔΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ  και του δίνει ΠΑΝΤΑ ΡΕΠΟ το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ έχει προιστορία στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο κ ΒΑΤΣΙΝΕΑΣ έχει κατηγορηθει στο παρελθόν για ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ στο κατάστημα Κορυδαλλού, που είναι αδίκημα σε ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ! Ο κ. ΒΑΤΣΙΝΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ “ΑΘΩΩΘΗΚΕ” λόγω αμφιβολιών από αυτές τις κατηγορίες και δεν αθωώθηκε με ατρανταχτα στοιχεία με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία του ως υπάλληλος.

Και τώρα ο “κύριος” ΓΚΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ τον διαθέτει σε καθήκοντα πύλης όπου είναι ΑΝΕΠΙΤΡΠΤΟ και τουλάχιστον ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ μην πούμε ΑΝΗΘΙΚΟ να εργάζεται στην κεντρική πύλη των φυλακών Κορυδαλλού ένας υπάλληλος που έχει κατηγορηθεί για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτά μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες του Αμερικανικού νότου συμβαίνουν αν συμβαίνουν!!!

Βέβαια η “καλοσύνη” του “εξαίρετου” “κυρίου” ΓΚΟΝΟΥ δεν είναι ούε αναίτια ούτε ανεξήγητη

Ο  “κύριος” ΒΑΤΣΙΝΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ διατηρεί χαρτοπαικτικές λέσχες(ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ;) και νυκτερινό μπαρ αμφίβολου φήμης( ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ;) στο οποίο ξημεροβραδιαζέται  ο “εξαιρετος” “κύριος” ΓΚΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και φεύγει τρικλίζοντας και με γυναίκες του μπαρ! 

Στην αρχή όταν ανέλαβε χρέη διοίκησης ο ΓΚΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ειχε βγάλει από την πύλη τον κ. ΒΑΤΣΙΝΕΑ ΑΝΔΡΕΑ αλλά μετά από κανά δυο συναντήσεις στο νυκτερινό του μπαρ τον επανεφερε! Αλήθεια τι άλλαξε και τον επανεφερε στην θέση του στην κεντρική πύλη ενώ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ στις φυλακές Κορυδαλλού;;;

Επίσης ο “εξαίρετος” “κύριος” ΓΚΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ παρά την γραπτή διαταγή του Διευθυντή της  υπηρεσίας εξωτερικής φρουράς που απαγόρευσε τα ειδικά ωράρια αυτός εξακολουθεί να έχει ειδικά ωράρια αν του ΒΑΤΣΙΝΕΑ ενω σε συνάδελφους με πραγματικές ανάγκες δεν τα χορηγεί. Μάλλον αυτοί δεν έχουν χρήματα ούτε τον κερνάνε γυναίκες και ποτά για να είναι συνεχώς μεθυσμένος στο γραφείο του που βρωμοκοπάει από οινόπνευμα και τις βραδυνές ώρες κλείνεται με τις έμπιστες του υπάλληλους…

Για όλα τα ανωτέρω καταγγέλουμε και επιθυμούμε την παραδειγματική δίωξη και τιμωρία του “εξαίρετου” ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΚΟΝΟΥ για παράβαση καθήκοντος, χρηματισμό και παθητική δωροδοκία, αδικήματα που είναι ποινικά και πειθαρχικώς κολάσιμα ειδικά για αξιωματικό(ο θεός να τον κάνει) της Ελληνικής Αστυνομίας

Τα όσα καταγγέλουμε αποδεικνύονται με μια απλή ανάγνωση των υπηρεσιών εργασίας του προσωπικού της εξωτερικής φρουράς Κορυδαλλού τις ΟΠΟΙΕΣ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΕΞΑΙΡΕΤΟ” ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΚΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΈΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΡΕΠΟ  ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ   ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ….

ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 ΑΘΗΝΑ 20/1/2020

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή