Κατερίνα Στεφανίδη: Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου!!!

Τα μηνύματα της Ελληνίδας ολυμπιονίκη στο Twitter και τα σχόλια σε χρήστες – Η επίθεση του πατέρα της στον Γιώργο Πατούλη και η απάντηση αυτού

by Times Newsroom

Η Κατερίνα Στεφανίδη περιέγραψε την αγωνία που έζησε αναφορικά με το σπίτι της οικογένειάς της στο Πανόραμα Παλλήνης το οποίο παραλίγο να τυλιχτεί στις φλόγες. Σημείωσε πως ο πατέρας της το γλίτωσε από τη φωτιά.

Με μήνυμά της στον λογαριασμό της στο Twitter, η Ελληνίδα χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έγραψε χαρακτηριστικά: «Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται».

Ωστόσο, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια δεν σταμάτησε εκεί και απάντησε σε μηνύματα που της έστειλαν χρήστες της πλατφόρμας του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Το ένα ανέφερε: «Ναι. Ο μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το έσωσε. Δεν ντρέπεσαι λίγο αντί να πείτε ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε “Όλη η Οικογένεια”. Αηδίες πίσω από την κομματική ταυτότητα. Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…».

Η Κατερίνα Στεφανίδη, λοιπόν, σχολίασε: «Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Υπήρξε κι άλλο ένα που την ρωτούσε αν τελικά το σπίτι της οικογένειάς της κάηκε ακολουθούμενο από ένα emoji που γελούσε. Σ’ αυτό η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, απάντησε: «Γελάει ο μεγαλόψυχος. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν κάηκε πολιτικοποιημένο γουρούνι»,

Ακολούθως πόσταρε ακόμη ένα μήνυμα, λέγοντας: «Πραγματικά αν αυτό το tweet είναι αντιπολίτευση μου υποτιμάτε την νοημοσύνη μου. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσε να πει κάποιος που θέλει να κάνει αντιπολίτευση. Καίγονται περιουσίες, ζώα και άνθρωποι και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζουν».

Νωρίτερα, ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη εξαπέλυσε επίθεση προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον κάλεσε να παραιτηθεί για τη φωτιά στο Πανόραμα Παλλήνης, μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. «Το πρωί γύρισε ο αέρας και ήρθε προς εμάς. Και εκεί που πήγαινε προς Γέρακα και ήρθε σε εμάς. Άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας και ήρθε προς τις κατοικημένες περιοχές», τόνισε ξεκαθαρίζοντας πως τελικά το δικό του σπίτι δεν κάηκε, αλλά υπέστησαν ζημιές τα διπλανά.

Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη

Ο Γιώργος Πατούλης με δήλωση του απάντησε στον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη αναφερόμενος στην πολιτική δράση της συζύγου του. Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είναι πολύ λυπηρό, ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, χρυσής ολυμπιονίκη με τα εθνικά χρώματα, να με κατηγορήσει και να με στοχοποιεί ως υπαίτιο για την πυρκαγιά στην Παλλήνη.

Το τοξικό του μίσος και η αναφορά του πάνω από 50 φορές στο όνομά μου, ως άχρηστο και ανίκανο, είναι στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

Προφανώς η οικογενειακή τους ενασχόληση με την παράταξη της κα Δούρου και το μηδενιστικό του μίσος τον τυφλώνει. Η σύζυγος του κα Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη είναι περιφερειακή σύμβουλος με την κα Δούρου και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική.

Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Πυροσβεστική.

Οι Περιφέρειες συνεπικουρούν στο έργο κατάσβεσης, εφόσον τους ζητηθεί και αποτελούν έναν κρίκο από την μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Κύριε Στεφανίδη, η κόρη σας τιμάει τα ελληνικά χρώματα ενώνοντας τους Έλληνες. Μην εκμεταλλεύεστε την φήμη της για να πείτε τα ανυπόστατα ψέματα σας και να τους διασπάτε.

Καλό θα ήταν και εσείς, όπως όλοι, στις δύσκολες στιγμές να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε, όχι να εκμεταλλευόμαστε ως «πολιτικά εξαπτέρυγα» κρίσιμες στιγμές για τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας συγκυριακά και ανεύθυνα».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή