Κατηγορηματική διάψευση από την Περιφέρεια Αττικής

Συνεχίζονται κανονικά τα έργα υπογειοποίησης πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ

by Times Newsroom 1

Με αφορμή τα όσα γράφτηκαν  αναφορικά σε υπηρεσιακό έγγραφο για διακοπή εργασιών της αναδόχου εταιρείας του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», η Περιφέρεια Αττικής ξεκαθαρίζει ότι:

  1. Δεν υπάρχει καμία διακοπή στις εργασίες του συγκεκριμένου έργου, το οποίο υλοποιείται κανονικά, εντός χρονοδιαγραμμάτων και με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
  2. Η ανάδοχος εταιρεία ουδέποτε σταμάτησε να εκτελεί το έργο.

Η έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου της ΟPAP Arena και των συνοδών έργων,  αποτελεί προτεραιότητα για τη σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και προσωπικά του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, ο οποίος έχει δεσμευθεί για την απόλυτη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων με το μεγάλο αυτό εγχείρημα πλευρών.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», διακόπτονται προσωρινά οι εργασίες υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου χτίζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η απόφαση τιτλοφορείται «Αποδοχή της ειδικής διακοπής εργασιών του έργου “Υπογειοποίηση τμήματος της Οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας” αναδόχου εταιρίας ΙΝΤΡΑΚΑΤ» και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρίας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου “Υπογειοποίηση τμήματος της Οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας” αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή