Καβγάς Αυλωνίτου με Ελληνοουκρανό δημοσιογράφο στο twitter για την ομιλία μέλους του τάγματος Αζόφ στη Βουλή

«Σήμερα η Ελληνική Βουλή μαγαρίστηκε» έγραψε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - «Από πού προκύπτει ότι είναι νεοναζί;» τη ρώτησε ο δημοσιογράφος Κώστας Ονισένκο

by Times Newsroom

Αντιπαράθεση στο twitter μεταξύ της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Αυλωνίτου και του Ελληνοουκρανού δημοσιογράφου Κώστα Ονισένκο προκάλεσε η εμφάνιση μέλους του τάγματος Αζόφ στη Βουλή, στο πλαίσιο της ομιλίας του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η κυρία Αυλωνίτου επέκρινε έντονα τα όσα συνέβησαν, υποστηρίζοντας ότι με την εμφάνιση του συγκεκριμένου προσώπου «η Ελληνική Βουλή μαγαρίστηκε».

«Σήμερα η Ελληνική Βουλή μαγαρίστηκε,όταν μαζί με τον Ζελένσκι απευθύνθηκε στους Έλληνες βουλευτές νεοναζί μαχητής του τάγματος Αζόφ.Όλοι αυτοί που μεθόδευσαν αυτή την παρουσία ξευτέλισαν τον Ελληνικό λαό,που έχει χύσει ποτάμια αίματος πολεμώντας τους φασίστες παντού. Ντροπή τους!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάτω από την ανάρτησή της υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις. Ο δημοσιογράφος Κώστας Ονισένκο μάλιστα τη ρώτησε «και από που προκύπτει ότι είναι νεοναζί; καταλαβαίνετε ότι αυτό που γράφετε είναι μηνύσιμο».

Λίγο αργότερα, η κυρία Αυλωνίτου του απάντησε στην ανάρτησή του: «Τι να σου πω κι εσένα καϋμένε!Μάθε τι είναι το τάγμα Αζόφ, μάθε ότι ο ιδρυτής του δήλωσε ότι ο εθνικός σκοπός της Ουκρανίας ήταν«να οδηγήσει τις λευκές φυλές του κόσμου σε μια τελική σταυροφορία εναντίον των κατώτερων φυλών”. Μάλλον θεωρείς και σύ τον εαυτό σου στη ανώτερη φυλή».

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «το τάγμα Αζόφ είναι κομμάτι του ουκρανικού στρατού και σε αυτό υπηρετούν διάφοροι άνθρωποι, με διαφορετικές απόψεις και από διαφορετικές φυλές. Εσείς που ξέρετε τι είναι ο συγκεκριμένος;».

Στη συνέχεια του διαλόγου, ο Κώστας Ονισένκο υποστήριξε ότι «το Αζόφ είναι κομμάτι του ουκρανικού στρατού στο οποίο υπηρετούν με συμβόλαιο κυρίως όσοι κατάγονται από το Ντονμπάς. Δεν έχουν καμία ειδική “εκπαίδευση” και “παρελάσεις” τουλάχιστον από το 2016».

dialogos_avlonitou_onisenko

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com