ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αυτή είναι η τροπολογία που κατέθεσε η Όλγα Γεροβασίλη κι άλλα 5 μέλη της ΠΓ – Τι αναφέρει για το δημοψήφισμα

Τροπολογία στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσαν τα μέλη της ΠΓ, Ολγα Γεροβασίλη, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Αλέκος Φλαμπουράρης.

by Times Newsroom

Τα συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχαν εκφράσει προς τον Στέφανο Κασσελάκη την Παρασκευή, την αντίθεσή τους προς τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα της διαγραφής των Φίλη, Σκουρλέτη, Βίτσα και Τζουμάκα.

Συγκεκριμένα ζητούν να αναφέρονται στο κείμενο για το σχέδιο πολιτικής απόφασης τα εξής:

«Τροπολογίες-Προσθήκες

1. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος, που αντί να ρίχνουν τους τόνους και να προωθούν την ενότητα, αναπαράγουν και εντείνουν την εσωστρέφεια που πλήττουν την εικόνα του κόμματος.

2. Δημοψηφίσματα για θέματα πειθαρχικών κυρώσεων, για τα οποία υπάρχουν ρητές προβλέψεις και όργανα στο καταστατικό, δεν μπορούν να πραγματοποιούνται.

Τα μέλη της Π.Γ.

– Γεροβασίλη Όλγα

– Ζαχαριάδης Κώστας

– Θεοχαρόπουλος Θανάσης

– Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα

– Ραγκούσης Γιάννης

– Φλαμπουράρης Αλέκος»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή