Κεραμέως: Επικοινωνία με τον 19χρονο πρόσφυγα από το Ιράν που αρίστευσε στις πανελλήνιες

Ήρθε στην Ελλάδα πριν από τρία χρόνια, μέσα σε μία βάρκα

by Times Newsroom

Η Νίκη Κεραμέως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 19χρονο πρόσφυγα από το Ιράν, Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, ο οποίος άφησε μια δύσκολη ζωή πίσω του και κατάφερε να αριστεύσει στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2022 συγκεντρώνοντας μέσο όρο 18.25.

Πηγές του υπουργείου Παιδείας μίλησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και ανέφεραν ότι αφού η υπουργός συνεχάρη τον μαθητή, του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Τόνισε, επίσης, πως το υπουργείο Παιδείας στηρίζει τις προσπάθειες όλων των μαθητών, προσπαθώντας να προσφέρει ένα καλύτερο σχολείο και ένα καλύτερο πανεπιστήμιο.

Κατά τη συνομιλία της με τον διευθυντή του σχολείου, η υπουργός Παιδείας του ζήτησε να μεταφέρει τα συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Παράλληλα, συζήτησαν για το πώς κύλησε η νέα χρονιά για το σχολείο, καθότι το συγκεκριμένο είναι από τα πρώτα πρότυπα ΕΠΑΛ που δημιουργήθηκε πέρσι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή