ΚΙΝΑΛ: Ακατάλληλα τα 40 λεωφορεία που παρέλαβε η κυβέρνηση παρουσία Μητσοτάκη

by Times Newsroom 1

Ακατάλληλα χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλλαγής, τα 40 λεωφορεία που παρέλαβε η κυβέρνηση με την παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, τα λεωφορεία δεν πληρούν, όπως υποστηρίζει, τον απαράβατο όρο που έθεσε το 7ο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την απόφαση 497/21 στις 23 Μαρτίου, για να υπογράφει η σύμβαση, ότι όλα ανεξαιρέτως τα πλευρικά παράθυρα θα πρέπει να είναι ανοιγοκλειόμενα.

«Γεγονός που το υπουργείο Μεταφορών απέκρυψε προκειμένου να γίνει η φιέστα του κ Μητσοτάκη», συμπληρώνει το ΚΙΝΑΛ.

Όπως επισημαίνει, «Ο συνωστισμός όμως στα μέσα μαζικής μεταφοράς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξάπλωση της πανδημίας, όλη αυτή την περίοδο. Με την Κυβέρνηση να εξαγγέλλει 300 νέα λεωφορεία εδώ και 9 μήνες»

«Για μια ακόμη φορά σε κρίσιμες ώρες η ΝΔ αποδεικνύεται ανίκανη να προστατεύσει τη δημόσια υγεία και να επιτελέσει το καθήκον της», προσθέτει.

«Απαιτείται άμεση προσαρμογή στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ώστε να μη δημιουργηθεί νέα ωρολογιακή βόμβα για την εξάπλωση της πανδημίας», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή