ΚΙΝΑΛ για Αλ. Τσίπρα: Εκ του πονηρού όσα λέει περί προοδευτικής διακυβέρνησης

«Όσο για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις ΑΣΕΠ και Διαύγεια, που έγιναν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας δεν τις ψήφισε και η Ν.Δ. προσπάθησε να τις καταργήσει» σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής.

by Times Newsroom

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα ανέφερε κατά τη σημερινή συνέντευξή του ασκεί το Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωσή του. Συγκεκριμένα το κόμμα χαρακτηρίζει «εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει τώρα» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία περί προοδευτικής διακυβέρνησης, σημειώνοντας πως «όταν ο κ. Τσίπρας είχε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της προόδου και της αντιδραστικής συντήρησης επέλεξε το δεύτερο: τον κ. Καμμένο και τον κ. Παπαγγελόπουλο».

«Όσο για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις ΑΣΕΠ και Διαύγεια, που έγιναν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας δεν τις ψήφισε και η Ν.Δ. προσπάθησε να τις καταργήσει» σημειώνει το Κίνημα Αλλαγής. Επικρίνει παράλληλα τον κ. Τσίπρα για το ότι «συνέχισε και σήμερα να κρατά ίσες αποστάσεις από τον κ. Καραμανλή, όπως και ο κ. Μητσοτάκης». «Όσο για την Αξιοπιστία, την Διαφάνεια και την Αξιοκρατία, που επικαλείται ο κ. Τσίπρας, είναι όσα πολέμησε όταν κυβέρνησε» προσθέτει το ΚΙΝΑΛ και καταλήγει:

«Η δική μας σοσιαλδημοκρατική πρόταση δίνει λύσεις αξιοπρέπειας και προοπτικής για τον ελληνικό λαό απέναντι στον αδιέξοδο λαϊκισμό».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com