ΚΙΝΑΛ για Κουρουμπλή: Μπορεί να έφυγε, αλλά ο κ. Τσίπρας θα βρίσκει μπροστά του όσα εξέθρεψε

«Στη Βουλή δεν χωρούν ακραίες συμπεριφορές» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής

by Times Newsroom

«Η δοκιμασία της κοινωνίας από την πανδημία δεν θα τελειώσει όσο κυριαρχεί η πόλωση και η ακραία δημαγωγία», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιό του για το ζήτημα που προέκυψε από την ομιλία του βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος διεγράφη από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, νωρίτερα σήμερα.

Η Χαριλάου Τρικούπη τονίζει πως «στη Βουλή δεν χωρούν ακραίες συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Κουρουμπλή, που σωστά διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ η ανακοίνωση του κόμματος καταλήγει υπογραμμίζοντας πως «ο Κουρουμπλής μπορεί να έφυγε, αλλά όσα εξέθρεψε ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια, θα τα βρίσκει διαρκώς μπροστά του».

Υπενθυμίζεται πως οι σε υψηλούς τόνους αναφορές του κ. Κουρουμπλή στη Βουλή περί «δολοφόνων» στο κυβερνητικό στρατόπεδο – στο πλαίσιο κριτικής για τη διαχείριση της πανδημίας – προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από το Προεδρείο της Βουλής και την κυβέρνηση, όσο και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή