ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση λαμβάνει καθυστερημένα μέτρα για την τιμή του ρεύματος, χωρίς να προσδιορίζει πώς θα επιμεριστεί το κόστος

«Τα επιδόματα δίνουν μία μικρή ανάσα αλλά δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη

by Times Newsroom

Αμετακίνητο στην πρότασή του για την καθιέρωση πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας παραμένει το Κίνημα Αλλαγής, μετά και τις σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για ελάφρυνση των λογαριασμών του ρεύματος.

Όπως τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη, «καθυστερημένα και χωρίς να προσδιορίζεται πως θα επιμεριστεί το κόστος σε όλους τους συντελεστές της αγοράς, η κυβέρνηση έρχεται στα λόγια μας, ομολογώντας επί της ουσίας ότι η επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, που συνεπώς ζητά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και απαξίωναν, είναι η ενδεδειγμένη ρυθμιστική παρέμβαση».

Τονίζει δε, ότι «η δική μας πρόταση μπορεί να ισχύσει από αύριο το πρωί. Ο κ. Μητσοτάκης παρατείνει την αγωνία και την αδικία για ακόμη μερικούς μήνες. Τα επιδόματα δίνουν μια μικρή ανάσα αλλά δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που έχει γιγαντωθεί από την ατολμία και την απραξία του όλο το προηγούμενο διάστημα».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή