ΚΙΝΑΛ: Ομολογία αποτυχίας η σημερινή εξαγγελία Μητσοτάκη για τα προνόμια εμβολιασμένων πολιτών

by Times Newsroom 1

«Ομολογία αποτυχίας αποτελεί η σημερινή εξαγγελία Μητσοτάκη, που αφορά τα προνόμια για τους εμβολιασμένους πολίτες», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας τις σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού που αφορούν διευκολύνσεις και κίνητρα προς τους νέους ανθρώπους, προκειμένου να εμβολιαστούν.

Στη κυβέρνηση «δεν έπεισαν για τον εμβολιασμό και τώρα καταφεύγουν στους λαϊκισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, με επιδόματα για τους μισούς νέους», σημειώνει το ΚΙΝΑΛ, ενώ κάνει λόγο για « Γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ που είναι εδώ».

«Οι κίνδυνοι των μεταλλάξεων του ιού απαιτούν υψηλή συμμετοχή του πληθυσμού στον εμβολιασμό, από την οποία απέχουμε αρκετά», επισημαίνει το Κίνημα Αλλαγής, σημειώνοντας ότι έχει προτείνει καμπάνια ενημέρωσης στοχευμένη, κινητές μονάδες εμβολιασμού, σοβαρά κίνητρα και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων.

«Επιτέλους ας σοβαρευτούν», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή