Κίνημα Αλλαγής – Ανδρουλάκης: Την Κυριακή κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης

Κάλεσμα του προέδρου του ΚΙΝΑΛ για τις κάλπες της 8ης Μαΐου - Η λίστα με τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα

by Times Newsroom

Κάλεσμα για συμμετοχή στις κάλπες της 8ης Μαΐου για τους συνέδρους αλλά και για το όνομα του ΚΙΝΑΛ απηύθυνε την Παρασκευή, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας για «ένα ακόμη βήμα» στην κατεύθυνση «αναγέννησης της δημοκρατικής παράταξης».

Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε, μάλιστα, τη βεβαιότητά του πως «ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες» είναι εφικτό.

Αναλυτικά, ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε τα εξής:

«Την Κυριακή 8 Μαΐου σας καλώ να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης.

Σας καλώ να οικοδομήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό. Επιλέγουμε το όνομα μας και τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία.

Όλες οι γενιές μαζί, ενώνουμε τις αγωνίες και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Και αυτό που κάποιοι θεωρούσαν πριν μήνες άπιαστο όνειρο, να γίνει σήμερα πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο:

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα εκατοντάδες σημεία σε όλη τη χώρα στα οποία τα μέλη του κόμματος θα μπορούν να ψηφίσουν, την προσεχή Κυριακή, για τα όργανα και για την ονομασία του ΚΙΝΑΛ.

Πληροφορίες:

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική εγκύκλιο σχετικά με την εκλογική διαδικασία της 8ης Μαΐου για την ανάδειξη νέων οργάνων τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων, αντιπροσώπων ενόψει του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής και την επιλογή του ονόματος της Παράταξης, καθώς και το έντυπο αίτησης υποψηφιότητας.

Έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε αίτηση ηλεκτρονικά μέσω της παραπάνω ηλεκτρονικής φόρμας ή μέσω του εντύπου που θα βρείτε παρακάτω

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com