Κινητοποιήσεις φορέων ΑμεΑ στις 22 και 30 Δεκεμβρίου

Στις 22/12 θα πραγματοποιηθεί από φορείς έξω από το Υπ. Υγείας, παράσταση διαμαρτυρίας με αίτημα την ένταξη σε δομή ανθρώπου με βαρύ αυτισμό

by Times Newsroom

Την Πέμπτη 22 Δεκέμβρη στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί από φορείς, έξω από το Υπουργείο Υγείας, «παράσταση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στην οικογένεια του Χρήστου, ανθρώπου με βαρύ αυτισμό, που η οικογένειά του ζητάει δομή για να ενταχθεί και το κράτος αδιαφορεί», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η κινητοποίηση στηρίζεται από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, τον Ενιαίο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων, το Σύλλογο Γυναικών Νέου Ηρακλείου (μέλος ΟΓΕ) και την Ένωση ΕΒΕ Νέου Ηρακλείου.

Επίσης η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων με αφορμή το κλείσιμο της δομής του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κέρκυρα, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της ότι: «Και επειδή, το καλύτερο δώρο για όλα τα παιδιά είναι ο αγώνας για μια κοινωνία με αγάπη, ζεστασιά, απαλλαγμένη από τη φτώχεια, εξαθλίωση, ρατσισμό, την Παρασκευή 30/12/2022 στις 10:30 π.μ. λέμε τα δικά μας κάλαντα έξω από το Υπουργείο Εργασίας διεκδικώντας την ουσιαστική προστασία όλων των παιδιών».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή