ΚΚΕ: Μέλη του κόμματος έριξαν μπογιές σε πλοία του ΝΑΤΟ στο λιμάνι του Πειραιά – Δείτε εικόνες και βίντεο

Όπως ανέφεραν οι οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ, με αυτό τον τρόπο «διατράνωσαν ότι τα ΝΑΤΟϊκά πλοία δεν είναι ευπρόσδεκτα στο λιμάνι του Πειραιά»

by Times Newsroom

Κόκκινες μπογιές σε πλοίο του ΝΑΤΟ που έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Πειραιά έριξαν το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Συγκεκριμένα μέλη του ΚΚΕ κατάφεραν να πλησιάσουν το σημείο όπου είναι δεμένα τα πολεμικά πλοία της ΝΑΤΟϊκής δύναμης SNMG2 και να ρίξουν μπογιές στην καναδέζικη φρεγάτα «HCMS MONTREAL FFH336» στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους κατά των δυνάμεων του ΝΑΤΟ και κατά της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ, με αυτό τον τρόπο «διατράνωσαν ότι τα ΝΑΤΟϊκά πλοία δεν είναι ευπρόσδεκτα στο λιμάνι του Πειραιά».

Οι Οργανώσεις του Κόμματος θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή με μαχητικές δράσεις και κλιμακώνουν με το μεγάλο συλλαλητήριο την Τρίτη 22 Μάρτη στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Καθώς και με την κινητοποίηση που καλούν την Πέμπτη 24 Μάρτη το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και άλλοι φορείς στο Πασαλιμάνι, με αφορμή την έλευση του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Σαρλ Ντε Γκολ» στον Πειραιά και σύνθημα «Όχι στον πόλεμο, απεμπλοκή της χώρας, ανεπιθύμητα τα πλοία των ιμπεριαλιστών στον Πειραιά».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή