ΚΚΕ: Τα ζητήματα του εμβολιασμού δεν επιλύονται με «δωράκια» στη νεολαία

by Times Newsroom 1

«Τα ζητήματα του εμβολιασμού και γενικότερα της προστασίας της δημόσιας υγείας είναι πάρα πολύ σοβαρά, για να επιλυθούν με όρους ανταπόδοσης και με “δωράκια” στη νεολαία», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, αναφερόμενο στις σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού, ο οποίος ανακοίνωσε διευκολύνσεις για τους νέους, εκτός άλλων και την «προπληρωμένη κάρτα των 150 ευρώ» προκειμένου να εμβολιαστούν.

«Τα παραπάνω συνιστούν την πιο εκφυλισμένη εκδοχή “της ατομικής ευθύνης” και δείχνουν την επικίνδυνη αντίληψη της κυβέρνησης», τονίζει το ΚΚΕ.

«Αντί να εξασφαλίσει ουσιαστική ενημέρωση του λαού, αντί να εγκαταλείψει τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις, αντί να στηρίξει αποφασιστικά το δημόσιο σύστημα υγείας και ιδιαίτερα τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες, καταφεύγει σε πρακτικές που τελικά ενισχύουν τον ανορθολογισμό και υπονομεύουν την προστασία της υγείας του λαού», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή