ΚΚΕ: Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ θα είναι υποψήφια η πρώην βουλευτής.

by Times Newsroom

Συνάντηση με την πρώην βουλευτή Ασημίνα Ξηροτύρη – Αικατερινάρη είχε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της Συνδιάσκεψης της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Όπως αποφασίστηκε, η πρώην βουλευτής, η οποία με δήλωσή της έχει ανακοινώσει τη συμπόρευσή της με το ΚΚΕ, θα είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος στις προσεχείς εκλογές.

Νέες υποψηφιότητες

Υπενθυμίζεται ότι για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ έχουν επίσης ανακοινωθεί:

• Ο Κώστας Γιαννάκος, ανθυποπυραγός ε.α, πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος.
• Ο Κώστας Τριανταφύλλου, καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.
• Ο Διονύσης Τσακνής, τραγουδιστής και συνθέτης.
• Ο Γιώργος Ρούσσης, καθηγητής πανεπιστημίου.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας συμμετέχουν επίσης και Έλληνες που ζουν και εργάζονται σε χώρες του εξωτερικού:

• Η Άννα Γρηγοριάδου, διδάκτορας Περιβαλλοντικών Θεμάτων (Βερολίνο, Γερμανία).
• Ο Ρετζελάς Παναγιώτης, επίκουρος καθηγητής Κοινωνικής Ψυχολογίας, University College London (Μπέρμιγχαμ, Μ. Βρετανία).
• Ο Αλωπούδης Παναγιώτης, νοσηλευτής, μέλος του επιχειρησιακού Συμβουλίου στα νοσοκομεία Rems-Murr-Kliniken και μέλος του τοπικού παραρτήματος του συνδικάτου Ver.di (Σόρντορφ, Στουτγκάρδη, Γερμανία).

Υποψήφια είναι και η Γιουσούφ Εμπρού, από τη μουσουλμανική μειονότητα, γραφίστρια, στέλεχος της ΤΟ Ροδόπης του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ) και μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας «Fireart», η οποία ζει και εργάζεται στη Ροδόπη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή