Koινή πολιτιστική εκδήλωση Ελλήνων & μεταναστών στη Μανωλάδα το Σάββατο 23/7

by Times Newsroom

Μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση Ελλήνων & Μεταναστών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Ιουλίου στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Μανωλάδας.

Όπως αναφέρουν τα συνδικάτα που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση: «Τα συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα και η Επιτροπή Αγώνα των μεταναστών εργατών γης συνεχίζουν να διαδίδουν το κάλεσμα σημειώνοντας:

Ελάτε να ανταμώσουμε όλοι μαζί σε μια μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση. Να τραγουδήσουμε μαζί με τους μουσικούς, τους τραγουδιστές. Να χορέψουμε με τα δικά μας τραγούδια, μαζί με τους Έλληνες εργάτες. Να εκφράσουμε με το τραγούδι και το χορό τις αγωνίες μας, τις δυσκολίες που μας δημιουργούν όσοι μας εκμεταλλεύονται.

Να εκφράσουμε την ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας μας που έχει φέρει ορισμένα αποτελέσματα. Να εκφράσουμε την ανάγκη της αλληλεγγύης που μας έχει βοηθήσει στον αγώνα μας.
Συνεχίζουμε, Δυναμώνουμε τον Αγώνα».

Την ανακοίνωση υπογράφουν από κοινού: Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, Συνδικάτο Ποτών και τροφίμων Αχαΐας, Συντονιστική Επιτροπή Εργατών Γης της ευρύτερης περιοχής της Μανωλάδας.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή